VOLTA X Boiler Room Zagreb

VOLTA X Boiler Room Zagreb

Akc Attack, Zagreb

Naziv Cijena Količina
VOLTA X Boiler Room Zagreb

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

100.00 kn
Event će se održati u skladu s postojećim COVID-19 mjerama i restrikcijama. Ukoliko dođe do odgađanja ili otkazivanja eventa zbog novih mjera, svi koji su kupili karte će moći dobiti refund, ili ih zadržati do odgođenog datuma kada će isto vrijediti. Ulazak na event će biti moguć samo uz COVID PCT (preboljeli, cjepljeni, testirani) potvrdu. Također, molimo sve posjetitelje da se pridržavaju postojećih HZJZ mjera.
Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Počašćeni smo što imamo priliku prvi u Zagrebu raditi i kurirati event u suradnji s Boiler Roomom. Zbog trenutačne situacije s pandemijom, svi smo na tankom ledu što se tiče organizacije i nezgodno je planirati velike evente sa skupim produkcijama - upravo zbog toga cijeli koncept ove europske Boiler Room turneje je malo drukčiji od njihovih uobičajenih evenata. Glavna stvar, i ona koju želimo svima napomenuti, jest da nema video streama.

Radi se o manjim partijima gdje se i dalje snimaju audio zapisi setova i naknadno uploadaju na njihove kanale. Unatoč tome, ovo je i dalje velika suradnja, i za nas i za regiju, i event će se zabilježiti službenim fotografijama i promocijom po svim BR kanalima. Uz vrhunsko ozvučenje i light koji će krasiti AKC Attack (i neke dodatne dancefloor prilagodbe koje ćemo naknadno otkriti), potrudili smo se složiti odličan lineup kojim ćemo predstaviti naš zvuk i energiju svima koji će biti prisutni, a i svima koji će kasnije slušati što se odvilo te večeri.

LINEUP:

Babilonska
https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1

SZCH
https://soundcloud.com/filipscekic

Warrego Valles (SLO)
https://soundcloud.com/warregovalles

Kornet
https://soundcloud.com/jkornet

N/OBE
https://soundcloud.com/n-obezg

------------------------------------------------------------------------------

Zbog ograničenosti kapaciteta, u prodaji će biti limitirani broj ulaznica, tako da savjetujemo svima da si čim prije osiguraju svoju.
Ulaznice se prodaju preko Entria na linku ispod, po cijeni od 100 kn.

Event će se održati u skladu s postojećim COVID-19 mjerama i restrikcijama. Ukoliko dođe do odgađanja ili otkazivanja eventa zbog novih mjera, svi koji su kupili karte će moći dobiti refund, ili ih zadržati do odgođenog datuma kada će isto vrijediti.

Ulazak na event će biti moguć samo uz COVID PCT (preboljeli, cjepljeni, testirani) potvrdu. Također, molimo sve posjetitelje da se pridržavaju postojećih HZJZ mjera.

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu Pročitaj više

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja