VLAK IZ DAVNINA

VLAK IZ DAVNINA

ZAGREB, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za VLAK IZ DAVNINA, 07.04.2019. u ZAGREB, Zagreb

KARTE ZA program 6. i 7. 04. 2019. SU RASPRODANE!

Hvala svima na interesu, molimo pratite nas na webu / instagramu / FB stranicama :) 

www.vlakizdavnina.com
___________________________________

Pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, povodom otvorenja manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“, kupnjom ove ulaznice ostvarujete mogućnost aktivnog sudjelovanja u cjelodnevnom programu „Druženje iz davnina“ koje se održava 6. i 7. travnja 2019. godine i sastoji se od slijedećih programskih aktivnosti:

PROGRAM DOGAĐANJA:

SUBOTA - 6. 04. 2019. - 16:00 – 18:00
Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

  • KINO iz DAVNINA

Predstavljanje programa, upoznavanje sudionika i izletnika, projekcija animiranih filmova iz kolekcije „Priča iz davnina“ grupe međunarodnih redatelja urednice i kreativne direktorice Helene Bulaja Madunić.


NEDJELJA – 7. 04. 2019. - 9:00 - 20:00

Zagreb - Slavonski Brod - Zagreb

  • 9:00 – 12:00 - VLAK IZ DAVNINA

Glavni željeznički kolodvor Zagreb

POČETAK PROGRAMA U VLAKU 9:00h!

Pripovjedno putovanje i kreativne radionice kroz „Priče iz davnine“ Ivane Brlić Mažuranić izvodit će se u posebnom vlaku u izvedbi pripovjedačke, glumačke i glazbene družine StoryLand.Expressa & Laboratorija zabave.

Početak programa ujedno je i vrijeme polaska posebnog vlaka sa glavnog kolodvora u Zagrebu.

Moguće je priključiit se u program i iz ostalih mjesta na pruzi navedenih u formularu kupnje karata, u vrijeme navedeno uz svako mjesto, te vas molimo ukoliko ne krećete iz Zagreba, da označite vaše mjesto poslaska, kako bi znali prilagoditi program.

Program u vlaku traje 3 sata koliko i vožnja vlakom.  Budući da vlak nema restoran, ponesite potrebnu hranu i vodu koja bi vam bila potrebna tijekom putovanja za vas i vašu djecu. 

  • 13:00 – 15:30 - PIKNIK IZ DAVNINA*

Slavonski Brod –Tvrđa

Piknik i druženje uz bogatu gastro ponudu iz davnina, Ivanine pričaonice i kreativne fotkaonice StoryLand.Expressa & Laboratorija zabave.

*Hrana nije uračunata u cijenu programske karte. 

  • 13:30 – 15:30 - KONCERT iz DAVNINA

Slavonski Brod –Tvrđa

U sklopu piknika i programa na prostoru Brodske Tvrđe poslušajte i koncert suvremenih obrada prigodne etno glazbe „iz davnina“ u izvedbi mladog etno benda Balkalar.

  • 16:00 - 16:30 SVEČANO OTVORENJE MANIFESTACIJE „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“

Slavonski Brod – Korzo – Kuća Brlić

  • 17:00 - 20:00 POVRATAK u BUDUĆNOST 

Glavni željeznički kolodvor Slavonski Brod

POČETAK PROGRAMA U VLAKU  17:00h!

Program povratka sastoji se od male kreativne radionice stvaranja digitalnog Instagram dnevnika putovanja kroz Ivanin svijet bajki i odvija se u posebnom vlaku, kao dio programa "Vlak iz davnina".

Završni program "Vlak iz davnina", predstavlja dio programa namjenjen isključivo sudionicima koji su kupnjom karte za program "Druženje iz davnina" ujedno i rezervirali mjesto i kartu u posebnom vlaku s povratkom u Zagreb.

Program u vlaku traje 3 sata koliko i vožnja vlakom.  Budući da vlak nema restoran, ponesite potrebnu hranu i vodu koja bi vam bila potrebna tijekom putovanja za vas i vašu djecu. 


VAŽNE INFORMACIJE!

- Kupnjom ulaznice za program „Druženje iz davnina“ ostvarujete mogućnost prijevoza do Slavonskog Broda posebnim vlakom, za koji ćete prilikom predočenja ove ulaznice dobiti vašu besplatnu kartu za prijevoz posebnim vlakom u kojem se održava program "Vlak iz davnina" u gore navedenim terminima.

- Kupnjom ulaznice za program „Druženja iz davnina“ sudjelujete u akciji darivanja radioničkih materijala i projekcija "Priča iz davnina" školama, bibliotekama, vrtićima i dječjim domovima Slavonskog Broda.

- Kupnjom ulaznice za program „Druženja iz davnina“, koji će se održavati 6. i 7. travnja 2019. godine na različitim lokacijama, kao što je navedeno u programu i opisu događanja, dajete suglasnost organizatorima i svim partnerima uključenim u organizaciju i realizaciju programa, da na društvenim mrežama, internetu, televiziji i ostalim medijskim i javnim objavama o događanju i programu, koristimo fotografije i audio - video snimke događanja bez ikakvih ograničenja i naknade, na kojima se kao sudionik programa, nalazite vi i malodobne osobe u vašoj pratnji.

- Ako ovu ulaznicu kupujete za maloljetnu osobu, kupnjom iste dajete suglasnost organizatorima i svim partnerima uključenim u organizaciju i realizaciju programa „Druženje iz davnina“, da bez ikakvih ograničenja i naknade, objavljuju fotografije i audio – video snimke događanja na društvenim mrežama, internetu, televiziji i ostalim medijskim i javnim objavama o događanju i programu, na kojima se nalaze maloljetne osobe za koje ste kupili ulaznice.

- Organizator programa ne nudi uslugu čuvanja djece.

- Organizator programa zadržava pravo izmjene programa sukladno mogućim vremenskim uvjetima održavanja istoga na pojedinim lokacijama.

- Organizator programa nije odgovoran za prijevoze posjetitelja na mjesto održavanja programa i sa mjesta održavanja programa. 

- Ukoliko ste preuzeli kartu za prijevoz na navedenim destinacijama u sklopu programa “Vlak iz davnina”, molimo vas također da se strogo držite vremena početka programa, koje je ujedno i vrijeme polaska vlaka sa navedenih stanica, u kojem se održava program.

- Organizator programa moli sve one koji su kupili ulaznicu za prisustvovanje programu “Vlak iz davnina”, koji se održava u prijevoznom sredstvu – vlaku – u točno za to rezerviranim prometnim terminima, da se strogo drži propisanog programskog terminskog plana u dijelu koji se odnosi na program u vlaku, jer kašnjenjem na zakazani termin nećete biti u mogućnosti prisustvovati istom na niti jedan način.