Virtualni događaj #3 - Miketići - ep. "Covid - coNEvid"

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 24 sati nakon uspješne kupovine.

O događaju

GLEDAJTE NAS IZ TOPLINE SVOG DOMA u bilo koje doba dana i noći! 


Ovo NIJE naša predstava, već svojevrsni naš show u kojem ćemo snimati i emitirati na koji način žive Miketići, odnosno tata i sin - Marko i Žarko. U kraćim videima i zezancijama se družimo na fejsu i youtube-u, a sada smo odlučili proizvesti više materijala kako bismo napravili duže varijante u trajanju od cca 30-40 min.
Nakon epizoda "Cordon Bleu" i "ŽićBo", vrijeme je i za treću epizodu prigodnog naziva "Covid - coNEvid". Ova epizoda "simpatičnog" naziva pokazuje zabrinutost oca u ovo ludo vrijeme koji na sve moguće načine pokušava zaštititi sina, ali prvenstveno sebe, od pandemije koja je zavladala. Smije li se otac družiti sa sinom? Smije li sin otići do bake i na koji način? Saznajte u ovoj epizodi "Miketića".

Napomena: prva, druga i treća epizoda nisu povezane radnjom. Odnosno, ukoliko niste pogledali prvu i drugu epizodu, komotno možete gledati treću (i sve ostale kombinacije).

Gledamo se!

Cijena: 30 kn

Uloge: Zlatan Zuhrić i Tin Sedlar
Kamera i montaža: Krunoslav Gašparić - Krooncheck (https://www.youtube.com/krooncheck)

Što kada kupite ulaznicu? Osiguravate si video sadržaj na 24 sata i možete ga pogledati koliko god puta želite.
Gdje gledate? Doma (ili gdje god se nalazite)
Što gledate? Treću epizodu show-a "Miketići" pod nazivom "Covid-coNEvid"
Neka vam ova tmurna vremena barem malo budu uljepšana.
Vole vas ocat i sin - Zuhra i Tin