VALENTINOVO S PETROM GRAŠOM

VALENTINOVO S PETROM GRAŠOM

location-iconDvorana Zeleni Brijeg, Sisak

VALENTINOVO S PETROM GRAŠOM

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za VALENTINOVO S PETROM GRAŠOM, 14.02.2024. u Dvorana Zeleni Brijeg, Sisak

Valentinovski Spektakl u Sisku: Petar Grašo i Ljubavnici uživo!


Nova sportska dvorana na Zelenom brijegu u Sisku postaje središnje mjesto romantike ovoga Valentinova, 14. veljače s početkom u 20 sati. Za ovu iznimno posebnu prigodu pripremili smo nešto što će dirnuti svako srce: četiri sata čarobne glazbe, izvedene od strane glazbenika koji su očarali mnoge generacije.

Petar Grašo, šarmer hrvatske glazbene scene, dolazi sa svojim nevjerojatnim glasom i pjesmama koje diraju u srce. U kombinaciji s njegovom iznimnom karizmom, očekuje vas nastup koji će vam zauvijek ostati urezan u sjećanju.

Nisu uzalud nazvani Ljubavnici - ovaj glazbeni kolektiv već godinama očarava publiku svojom strašću prema glazbi i jedinstvenim izvedbama. Spremite se za spoj ljubavi i glazbe koji će vas potpuno obuzeti.

Ovo je prigoda koju ne smijete propustiti! Ovog Valentinova posvetite sebi i svojoj voljenoj osobi prisustvovanjem na koncertu koji će obilježiti ovaj poseban datum.

Ulaznice su dostupne za kupnju putem sustava entrio.hr i na blagajni drovane Zeleni brijeg. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite kako biste osigurali svoje mjesto na ovom nezaboravnom koncertu.

Zapamtite, 14. veljače, nova sportska dvorana u Sisku postaje mjesto gdje će se strast prema glazbi spojiti s ljubavlju prema vama. Postanite dio ove čarobne glazbene priče!

 

 

Podijeli događaj: