Uspješne fundraising organizacije

Uspješne fundraising organizacije

location-iconHilton Garden Inn, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Uspješne fundraising organizacije, 15.02.2022. u Hilton Garden Inn, Zagreb

Drage članice i članovi, 

Pozivamo Vas na MBA-onicu gdje nam je gošća predavačica Mladenka Majerić.

MBA-onica se održava u utorak15.02.2022. s početkom u 18.00 sati na lokaciji Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21, Zagreb.

Tema MBA-onice:  "Uspješne fundraising organizacije"

O radionici:

Uspješne fundraising organizacije su one koje jednaku pažnju posvećuju svojim korisnicima  kao i svojim donatorima. To je jedna organizacija s dvije vrste organizacijskih aktivnosti koje  su jednako bitne. „The fundraising organisation is TWO businesses with ONE mission“ (Philanthropy and Fundraising Europe). 

Prva aktivnost je prema korisnicima putem koje organizacije ostvaruju svoju temeljnu misiju, a druga aktivnost je prema donatorima bez kojih se ta misija ne bi mogla provoditi. 

Ciljevi radionice: 

• osvijestiti članovima važnost i način „fundraising-a“ (prikupljanja sredstava i podrške  za rad udruge, tj. ostvarivanja ciljeva udruge) 

• Ideja je da radionica bude interaktivna kako bi se dobili neki konkretni koraci i načini koji se mogu poduzeti u fundraising aktivnostima MBA Croatia 

• Članovi koji su do sada radili fundraising za udrugu mogu podijeliti svoje iskustvo 

Program radionice: 

18.00 – 18.10 Uvodni pozdrav – Krešimir Profaca, predsjednik udruge MBA Croatia 18.10 – 18.30 Što fundrasing je, a što nije? 

18.30 – 18.50 Vježba (timska) – Razmjena vrijednosti u fundraisingu na primjeru MBA Croatia

18.50 – 19.15 Tri glavna područja uspješnih fundraising organizacija 

19.15 – 19.45 Vježba (timska) – Kako unaprijediti fundraising aktivnosti udruge MBA Croatia  19.45 – 20.00 Pitanja

O predavačici:

Svoje višegodišnje iskustvo u radu neprofitnih organizacija stekla je kroz aktivnu ulogu u radu međunarodnih i nacionalnih udruga. U Savezu društava Naša djeca Hrvatske tri godine radila je na programima “Grad/općina – prijatelj djece” te “Za osmijeh djeteta u bolnici”. Devet godina bila je izvršna direktorica udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori te aktivno sudjelovala u radu međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International. Certificirani je Executive coach. Tijekom zadnje tri godine vodi radionice strateškog  planiranja za udruge u Hrvatskoj te savjetovanje i edukacije iz područja fundraisinga. Završila  je program liderstva neprofitnih organizacija - Central and Eastern European Leadership  Development program „Leaders of tomorrow“ te program „Certificate in Fundraising“  britanskog Instituta za fundraising. U 2021. godini pokrenula je projekt „Žuta točka – izgradnja  fundraising kulture u Hrvatskoj“ u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija i Zakladom  Konrad Adenauer. Dobitnica je nagrade MBA Croatia za društveni doprinos za 2020. godinu. 

 

 

Mjesta su ograničena i prijavit se mogu samo članovi Udruge MBA Croatia i PWMN Croatia!

Vidimo se!

MBA Croatia

Podijeli događaj: