Urbofon Live: THE FOGSELLERS

Urbofon Live: THE FOGSELLERS

location-iconGUMA Bar, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urbofon Live: THE FOGSELLERS, 31.03.2023. - 01.04.2023. u GUMA Bar, Zadar

Bend predvođen virtuoznim Mirkom Rakom čine Josip Palinić za bubnjevima, Luka Mrša na trubi i Ivan Ković na gitari i basu.

Riječ je o četveročlanoj posadi instrumentalnog supersoničnog broda koji plovi kroz electro-fusion žanr i pritom nadilazi samu elektroničku bazu te sadrži utjecaje raznolikih glazbenih žanrova koji čine kompaktnu i uzbudljivu cjelinu.

Krajem prošle godine obilježili su deset godina rada, a zasad jedinim studijskim albumom "Smooth Simplicity" (2017.) osvoijli su publiku i glazbenu kritiku te zaradili dvije uzastopne nominacije za nagradu “Ambasador” u kategoriji najboljih elektroničkih bendova.

Iako se kroz godine zvuk benda mijenjao, on se do danas bazira na fuziji elektronske i organske glazbe, a uživo Fogsellersi uvijek ostavljaju prostora za improvizaciju zbog koje je svaki nastup unikatan i zanimljiv.


Nastupom The Fogsellersa nastavlja se Urbofon Live - cjelogodišnji koncertni program domaće urbane i nezavisne glazbe u Zadru.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.