Urbofon Live: REPER IZ SOBE

Urbofon Live: REPER IZ SOBE

location-iconProvidurova i Kneževa palača, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urbofon Live: REPER IZ SOBE, 22.03.2024. u Providurova i Kneževa palača, Zadar

Otkako se pojavio na domaćoj glazbenoj sceni, Reper iz sobe osvaja publiku svojom mješavinom soul, psychodelic, funk i hip hop glazbe. Neki kažu dalmatinski Jovanotti, drugi tvrde ništa slično.

Iza umjetničkog imena Reper iz sobe krije se Ivan Grgić, koji je rodni Biograd na Moru zamijenio zagrebačkom adresom, a nakon rada u gypsy jazz bandu Gadjo Manouche započeo je novo glazbeno poglavlje. Uz prateći bend od 2018. godine plovi bespućima domaće glazbene scene, a do danas je, pod okriljem izdavačke kuće Menart, objavio dva albuma “Vanka” (2020.) i “Unutra” (2023), od kojih je posljednji nominiran za Porina u kategoriji najboljeg hip hop albuma.

Na svom premijernom nastupu pred zadarskom publikom predstavit će presjek dosad objavljenih pjesama, a na repertoaru će se naći i nove stvari koje bi svoje mjesto trebale naći na trećem albumu.

Odnedavno osvježeni bend uz Repera na gitari i vokalu čine Emir Čovran (bubanj), Marino Vinja (bass) i Anna Moor (flauta, vokal), a uživo ih možete čuti u Polivalentnoj dvorani Providurove palače 22. ožujka s početkom u 21 sat.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.