Urbofon Live: HRAM & PEĆO

Urbofon Live: HRAM & PEĆO

location-iconCentar za kreativne industrije, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urbofon Live: HRAM & PEĆO, 20.01.2024. u Centar za kreativne industrije, Zadar

Pedeset godina hip hopa, proslavit ćemo tvrdim, beskompromisnim nastupom PEĆE - zadarskog majstora rime i šibenskog HRAMA kojima će ovo biti prvi klupski nastup u Zadru.

Albumom prvijencem “Bijes” HRAM su svoj old school direktno iz jezgre starih šibenskih zidina prenijeli diljem Hrvatske. Šesteročlani kolektiv okuplja beatmakere, MC-je, DJ-e, graffitere, odnosno sve aspekte hip hop kulture koji su na nagovor prijatelja odlučili iskoračiti iz mračnog podzemlja na površinu.

PEĆO, član zadarskog kolektiva Shelter Team i zadarsko - rapskog dua Kampanari iza sebe ima osam projekata, a nakon “Kampanara II” u pripremi je novi album “Kampanari III” koji će biti objavljen za zagrebački label TDKM. Nastup u Centru za kreativne industrije bit će sjajna prilika za premijerno predstavljanje novog materijala s “Kampanara III”, ali i s nadolazećeg solo albuma “Sparina” koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

U Zadru će nastupiti u dvorani Centra za kreativne industrije u okviru Urbofon Live programa 20. siječnja s početkom u 21:00 sat. 

Podijeli događaj: