Urban&4 u Križevcima

Urban&4 u Križevcima

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urban&4 u Križevcima, 07.04.2017. u Klub kulture, Križevci

| 7.4.2017. | 22:00 | Klub kulture

KONCERT
Urban&4

Godinama su njegovo ime tiho izgovarale križevačke djevojke i momci u strepnji da bi upravo on mogao posjetiti već kultni koncertni prostor Kluba kulture, no sve je završavalo neispunjenom željom među mnogim tužnim komentarima na društvenim mrežama. Sada je konačno došlo vrijeme da križevačkoj publici ovaj urbani heroj iz Rijeke ‘speluje ispriku’, a oni će rado pronaći ‘mjesto za njega’. Nekad prvi čovjek Laufera, dobitnik Porina i jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača – Damir Urban dolazi u Križevce praćen fantastičnom četvorkom koja stvara nevjerojatnu kulisu fascinantnih Urbanovih nastupa uživo! Rasprodan Dom sportova, rasprodana Tvornica kulture, očekujte i rasprodan Klub kulture. Fantastični koncerti uživo i karizmatična pojava ovog urbanog glazbenika i umjetnika praćena klasicima poput Budi moja voda, Nebo i Astronaut jamac su nevjerojatne količine energije koju će isporučiti ovaj koncert. Ovaj proljetni petak u Križevcima zasigurno će otisnuti ‘black tattoo’ u mnoga srca, stoga požurite na pretprodajna mjesta jer je broj ulaznica ograničen.

Ulazak: 80/100 kn

facebook.com/Damir-Urban-15745212614

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.