Urban&4 @Greencajt festival

Urban&4 @Greencajt festival

location-iconStil Event - Američki paviljon (paviljon 13), Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urban&4 @Greencajt festival, 24.05.2024. u Stil Event - Američki paviljon (paviljon 13), Zagreb

Greencajt festival zatvorit ćemo koncertom svestranog i kreativnog Urbana!
Damir Urban jedan je od najznačajnijih i najcjenjenijih glazbenika koji je na domaćoj glazbenoj sceni prisutan više od tri desetljeća. Kroz svoju dugogodišnju karijeru, osvojio je brojne glazbene nagrade i priznanja, a njegova autentična interpretacija i izvanredni glazbeni talent privlače veliki broj obožavatelja na koncertima.
Osim po glazbenom stvaralaštvu, Urban je poznat i kao autor knjiga te kao aktivist koji se angažira u raznim društvenim inicijativama.
Koncert u suradnji s OTP bankom, koja je pokrenula donacijski program OTP zaokruži, prepričavat će se još dugo. Riječ je o programu koji prikuplja donacije za dječje bolnice zaokruživanjem iznosa prilikom kartičnog plaćanja na sljedeću deseticu centa.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.