Urban Fest Osijek 2020: #samoosijek

Urban Fest Osijek 2020: #samoosijek

Lijeva obala Drave, Osijek

O događaju

Urban fest Osijek 2020: #samoosijek


Kada padne mrak 18. i 19. rujna, netom prije jesenske ravnodnevice, u trenutku kada svjetla ima još zericu više nego tame, dođite na festivaliziranje i dajmo Osijeku jedan spektakularni urbani potpis. U petak, od 18.00 sati besplatno ćemo imati priliku uživati u osječkim demo, craft, underground bendovima, redom top glazbenicima koji su garažno "jammanje" digli na jednu višu razinu. S početkom u 18.00 sati uživat ćemo u nastupima Echoes, Rovovsko Stopalo, Izumiranje vrste uživo, Lethe & Layka.

Subota je rezervirana za 2 odvojena, paralelna stagea. Na koncertnom mase će paliti mladi vjerski bend Krankšvester, senzacija Retfatlanta, tvrdi i oštri Manda, rap aktivisti Neispavani, krojitelj scene Tin Arbutina & trap/ pop umjetnici XVII. TRAUM stage ugostit će esenciju osječkog clubbinga, moćnu Insolate i Volster, nepoderivog Marko Felinger,
preciznog kolek3k & nositelja buduće scene mr. Phrasala.


Ova #samoosijek priča dokaz je da ovaj grad nudi puno više od onoga kako ga se stereotipno prikazuje. Osijek ima ludu energiju i još luđe ljude koji ju znaju ispoljiti i prenijeti na one koji ju žele primiti.
#urbanfestosijek #samoosijek


Ulaznice: petak besplatan / pretprodaja subota: 60 kn*, na ULAZU: 80 kn*
* svaka pozornica ima poseban ulaz koji se naplaćuje


Pretprodajna mjesta: BarcelonaPub Osijek ∙ Entrio ONLINE.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja