Urban &4; Zdenka Kovačiček; Big Ban Vodice - Gajeta na Valu Nota

[OTKAZANO] Urban &4; Zdenka Kovačiček; Big Ban Vodice - Gajeta na Valu Nota

location-iconBrodogradilište i marina Betina, Betina

Urban &4; Zdenka Kovačiček; Big Ban Vodice - Gajeta na Valu Nota

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urban &4; Zdenka Kovačiček; Big Ban Vodice - Gajeta na Valu Nota, 13.10.2023. u Brodogradilište i marina Betina, Betina

Pridružite se jedinstvenom događaju naziva GAJETA NA VALU NOTA, čiji prihod ide udrugama koje čuvaju baštinu naših tradicionalnih drvenih brodova.  Urban &4, Zdenka Kovačiček & Green House Blues Band i Big Band Vodice potvrda su dobre zabave na koncertu. Nakon koncerta zabava nije gotova za sve one koji žele još ... Elena Stella & Ante Jeličić Trio u centru Betine nastavljaju priču dobrom svirkom okruženi prekrasnim gajetama koje krase staru betinsku luku. Vaša karta vam osigurava i bon za piće dobrodošlice.

PROGRAM

KONCERT (Yacht Terminal Brodogradlišta Betina; Nikole Škevina 15)

Big Band Vodice - 18:00                                

Zdenka Kovačiček & Green House Bles Band - 19:15

 Urban & 4 - 20:20       

KONCERT (Luka u Betini; Trg na moru)

Elena Stella & Ante Jeličić Trio - 22:00                           

Ako osim glazbe volite regate i gajete u 15:00 možete prisustvovati revijalnoj regati. Sudjelovati će osam brodova iz četiri mjesta otoka Murtera. 

Još jednom vas srdačno pozivamo da nam se pridružite u zabavi koja ima za cilj skupiti sredstva za organizaciju međunarodne regate drvenih brodova u prostoru otoka Murtera. Hvala i vidimo se 13.10.2023 godine u Betini...

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.