Urban & 4 i gudački orkestar u Varaždinu

Urban & 4 i gudački orkestar u Varaždinu

location-iconArena Varaždin, Varaždin

Urban & 4 i gudački orkestar u Varaždinu

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Urban & 4 i gudački orkestar u Varaždinu, 13.04.2024. u Arena Varaždin, Varaždin

Urban&4 uz gudački orkestar u travnju 2024. dolaze u Arenu Varaždin

Nakon niza višestruko rasprodanih klupskih koncerata (Zagreb, Rijeka) krajem 2023. godine i koncerta u zagrebačkoj Areni uz Simfonijski orkestar HRT-a u lipnju, Damir Urban je sa svojom Četvorkom najavio veliki koncertni spektakl u Varaždinu uz vrhunske gudače koji će se održati 13. travnja 2024.

Najava koncerta dolazi nakon objave sjajnog singla "Blijeda u proljeće" kojim riječki glazbenik kreće u stvaranje nove glazbene epohe, odnosno novog albuma. Nakon dvostruko Porinom nagrađivanog albuma "Lipanj, Srpanj, Kolovoz" publika je navikla na Urbanova vrhunska izdanja, a upravo je to razlog više da zbog velikog interesa na vrijeme kupite svoje ulaznice za varaždinsku Arenu.

Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski u Varaždin dolaze nakon vrlo uspješne i aktivne godine u kojoj su nebrojeno puta iznova oduševljavali publiku gdje god su nastupili. Koncertom u Areni Zagreb pokazali su da njihov glazbeni izričaj ne poznaje mjesto i vrijeme sve dok je publike koja razumije emociju koja se prenosi.

Urbanova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tijekom samostalne karijere (Lipanj, Spranj, Kolovoz, The best off, Pustinje, EP, Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser, Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice…), a zreliji nego ikada odvesti će varaždinsku publiku na ranjivo putovanje i portretiranje unutrašnjih stanja.

Svi koji kupe ulaznicu mogu očekivati nenadmašne izvedbe nekih od njegovih najvećih hitova poput "Mjesto za mene", "Iskra", "Astronaut", "Priđi mi bliže", "Moja voda", "Mala truba", "Odlučio sam da te volim", "Dobar znak", "Ruke", "Sama", "Ovo nije svijet za nas", "Kuća sjećanja" i mnogih drugih.

Uskoro će biti najavljeni i gosti koncerta, a sve nove informacije možete pratiti i na Urbanovim društvenim mrežama. U međuvremenu Urbana također možete pratiti kroz HRT-ovu emisiju "The Voice" gdje pokazuje širinu svojih glazbenih sposobnosti i mentorira mlade domaće glazbenike.

Općenite informacije:

  • Djeca do 8 godina starosti ne plaćaju ulaznicu, no obvezna su biti u pratnji roditelja. 
  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na gratis ulaznicu, dok pratnja plaća 50% cijene ulaznice. Za preuzimanje besplatne ulaznice kao i ulaznica s popustom za pratnju molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] sa dokazom o invaliditetu. 
  • U dvoranu NIJE DOZVOLJENO UNOSITI: hranu i piće, velike kišobrane, oštre predmete, profesionalnu foto i video opremu, te općenito predmete koji na bilo koji način mogu ugroziti sigurnost posjetitelja.

 

Podijeli događaj: