UNEARTH u Vintageu

UNEARTH u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

UNEARTH u Vintageu

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za UNEARTH u Vintageu, 10.07.2024. - 11.07.2024. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

SRIJEDA 10.07.2024.
UNEARTH @VIB
Vrata 20:00 | Koncert 21:15
Ulaznice: 16,00 € / 20,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska cesta 160)

Kultni američki metalcoraši UNEARTH konačno stižu u Zagreb, u srijedu 10.07. u Vintage Industrial. Slave 25 godina karijere na valu promocije prošlogodišnjeg, osmog po redu albuma “The Wretched; The Ruinous”.

UNEARTH - Eradicator (OFFICIAL VIDEO):
https://youtu.be/fAOHcug1HUg?si=uDNMDURQOmoK1IjL

UNEARTH je osnovan u ljeto 1998. i brzo je postao jedan od ključnih bendova na sceni novog vala američkog heavy metala (NWOAHM), koja je uključivala Killswitch Engage, Lamb of God, Shadows Fall, Darkest Hour, Bleeding Through i God Forbid.

Posljednji album “The Wretched; The Ruinous” nosi prepoznatljiv zvučni pečat ovog benda, s naglaskom na stariju zvučnu eru benda iz perioda 2004. godine, godine kad je metalcore bio u svojevrsnom globalnom piku metal scene.

Za posljednji album obnovili su suradnju s producentom Willom Putneyem (Body Count, Thy Art Is Murder), s ciljem da naprave zvučno najkompletniju Unearth ploču u kojoj, uz novi moderni trash zvuk, mogu vratiti osjetilima i stari hardcore prizvuk.

https://www.facebook.com/unearthofficial
https://www.instagram.com/unearthofficial

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.