Underside Pub Podstrana: TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show

Underside Pub Podstrana: TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show

Underside Pub, Podstrana

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Underside Pub Podstrana: TO JE TA ŠEMA / Stand-up Comedy Show, 22.11.2022. u Underside Pub, Podstrana

TO JE TA ŠEMA - Stand-up show / Underside Pub, Podstrana / Utorak 22. studenog u 20h

Komičari SplickeScene nastavljaju suradnju sa Underside Pubom (u sklopu hotela Le Méridien Lav) i po drugi put nastupaju u Podstrani!

"To je ta šema" je treći po redu one man show Josipa Škilje. Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz više od sedam godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a novu izvedbu pogledajte na trećem gostovanju SplickeScene u spinutskom caffe baru Vertigo u nedilju 09. listopada u 20h. Stigao je trenutak da publika može guštat uz novih sat i pol Škiljinih šema. Vidimo se!

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

Cijena ulaznice 50kn (6.64euro)

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
➡ Na ulazu ako ih ostane do početka showa

VIŠE O ŠKILJI:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Cover photo: Ivo Šubić

UPITI I INFORMACIJE ➡ info@splickascena.com