UNBREAKABLE / NESLOMLJIVI - Konferencija Poduzetnički mindset

UNBREAKABLE / NESLOMLJIVI - Konferencija Poduzetnički mindset

Lauba, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Early Bird

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

1000.00 kn
Ulaznica uključuje prisustvovanje na konferenciji, ručak i dvije pauze za kavu, te after party.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

O događaju

Prijava odn. registracija za UNBREAKABLE / NESLOMLJIVI - Konferencija Poduzetnički mindset, 12.10.2022. u Lauba, Zagreb

Konferencija Unbreakable - Poduzetnički mindset ove je godine inspirirana životnim scenarijem one posebne vrste ljudi među nama koji se ni pod koju cijenu ne daju pokolebati, slomiti niti skrenuti sa svog zacrtanog puta, ma koliko se svijet oko njih preslagivao ili raspadao, postavljajući im stalno nove prepreke na putu do cilja.

Oni su nezaustavljivi, oni su protagonisti u svom jedinstvenom filmu života, koji s ogromnom količinom strasti i energije ulaze u sve svoje životne uloge i uzbrdo guraju kotač promjena za sebe, svoje potomke, zaposlenike i cijelo društvo. Oni ne mogu sjediti skrštenih ruku i čekati da se stvari riješe same od sebe. Oni ne čekaju da im se servira na pladnju ili da netko preuzme odgovornost umjesto njih.

Oni nijedan dan ne rade iste stvari i ne strahuju od pogrešaka. Oni su često neshvaćeni i žive ispred svog vremena. Oni su inovatori, vizionari, višestruki lideri i vođe. Oni su NESLOMLJIVI - poduzetnice i poduzetnici koje u isto vrijeme na istome mjestu možete susresti na konferenciji Poduzetnički mindset i pružiti im podršku, ovaj put 12. 10. 2022. u zagrebačkoj Laubi.