U pol 9 kod Sabe - Nevidljiva scena

U pol 9 kod Sabe - Nevidljiva scena

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za U pol 9 kod Sabe - Nevidljiva scena, 08.04.2023. - 09.04.2023. u klub Azimut, Šibenik

08.08. subota 21:30
Nevidlja scena: U pol 9 kod Sabe

Zagrebački bend "U pol' 9" kod Sabe osnovan 2009. godine trenutno snima svoj 4 album i svira u tročlanoj postavi koju čine
Martina Zvonić, Ana Opalić i Konrad Mulvaj. Bend je prošao kroz razne glazbene faze i instrumentalne postave, a njihov recentni zvuk obilježava kombinacija akustičnog klavira i elektronskih instrumenata.
Specifični po tekstovima pjesama koje nerijetko pričaju životne priče LGBT zajednice, Sabe su karakterizirane kao pop kabaret s aktivističkom porukom.
Bend je tako često nastupao po feminističkim i queer festivalima u regiji, na Zagreb Prajdu, ali i na svim uobičajenim pozornicama naše glazbene scene poput velikog pogona Tvornice, Močvare, Vintage bara, Vynila, Rock-off festivala i raznih drugih. Sabe su gostovale u Ljubljani, Beogradu, Nišu, Splitu, Grazu, Puli, Rovinju, Zadru...
Od 2015-2020 Martina Zvonić i Ana Opalić svirale su s bendom Ti, ja i moja mama koji je izdao Ep „Gurni me u valove“ te album „Teška kao dno“.
U pol 9 kod Sabe iza sebe imaju 3 albuma (Prihvaćam sve, Stoj na glavi i Sve je ovo igra)
za izdavačku kuću Aquarius records.
Sredinom veljače izašao je i njihov novi singl „Ne ostavljaj me nježno“ s nadolazećeg 4. albuma.

Ulaznice na Entrio.hr

Vidimo se :)

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.