TVZ Mc2 2014 Lessons Learned

TVZ Mc2 2014 Lessons Learned

location-iconTehničko veleučilište u Zagrebu, Mala dvorana, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za TVZ Mc2 2014 Lessons Learned, 11.06.2014. u Tehničko veleučilište u Zagrebu, Mala dvorana, Zagreb

Osim nastupa domaćina i voditelja tribine Karijernog savjetovanja TVZ NetAkademije, Vjerana Bušelića, mentora natjecanja i njegovih gostiju - organizatora i nagrađenih natjecatelja, održat će se i pozvano predavanje pod nazivom:

„Kako provjeriti sebe i svoj proizvod prije izlaska na tržište“

Predavanje/razgovor će voditi Ivica Penić, voditelj i pokretač „Mariviam Poslovne Akademije" kako bi se prvenstveno studenti što prije dobro upoznali s iskustvom i savjetima koji će kroz četiri životne priče i četiri aspekta: problem, uzrok, efekt i posljedice; sigurno pomoći da se kvalitetno pripremite na nova i uzbudljiva putovanja kroz realni poslovni svijet.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.