Tunel | Thomass Jackson

Tunel | Thomass Jackson

location-iconTunel, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tunel | Thomass Jackson, 19.11.2022. - 20.11.2022. u Tunel, Šibenik

 

Argentinski producent i DJ sa stalnom meksičkom adresom Thomass Jackson konačno u studenom dolazi u Hrvatsku.

U subotu, 19. studenog, nastupit će u šibenskom Tunelu u sklopu prvog izdanja klupske večeri ‘Studio 45’ šibenskog domaćina PaleolitiKa.

Na svjetskoj sceni elektroničke glazbe je od kraja 90-ih, kada su ga privukli masovne rave zabave u Buenos Airesu, a  glazbom se počeo baviti i ranije, svirajući u bendovima. S plesnom skupinom Capri (Gigolo Records) nastupao je na svjetskim turnejama, svirajući bas i tih godina sudjelovao u raznim glazbenim projektima. 

Krajem prvog desetljeća novog stoljeća konačno počinje producirati i izdavati vlastitu glazbu za brojne labele kao što su Correspondant, La Dame Noir, Gomma Records, Multi Culti te surađuje s nizom vrhunskih artista među kojima su Jennifer Cardini, Manfredas, Inigo Vontier (s kojim drži poznati label Calypso Record) i mnogi drugi poput Red Axes. 

Od tada redovito nastupa po klubovima diljem svijeta, konačno u studenom po prvi put i u Hrvatskoj, a kad nije na turnejama stacioniran je u Mexico Cityju gdje je rezident u najboljem underground klubu u gradu M.N.Roy.

Ulaznice na blagajni Tunela: 70 kn



Clubbing u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Partner projekta je Grad Šibenik.


---

Artwork: əM

---

www.ratcat.hr

[email protected]

Podijeli događaj: