Tunel | Red Axes

Tunel | Red Axes

location-iconTunel, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tunel | Red Axes, 21.04.2023. - 22.04.2023. u Tunel, Šibenik

Čuveni izraelski DJ i producentski duo Red Axes predstavit će u petak, 21. travnja, publici šibenskog Tunela svoj autentični, alternativni pogled na elektroničku glazbu i rasplesati nas zvukom koji više od desetljeća grade na utjecajima post punka, garage i psihodeličnog rocka, housea, šporkog diska i techna. 

Dori Sadovnik i Niv Arzi već su veterani globalne scene elektroničke glazbe na kojoj Red Axes uživa poseban status, kako kod kolega DJ-a i producenata, tako i kod kritičara i publike.

Zajedno su počeli raditi u sklopu new wave/post benda Red Cotton, s centralom u Amsterdamu i nastupima diljem starog kontinenta, a onda se vratili doma u Tel Aviv i stvorili temelje za Red Axes. 

Već u ranoj fazi svoga djelovanja na elektroničkoj sceni počeli su na partyima u DJ setove ubacivati neku ‘svoju’ muziku, njihov zvuk i đir, bez previše obaziranja na glazbene trendove i zadane formate. Naslušani dobre muzike, drski, nadareni i kreativni, prvo su osvježili i obogatili scenu Tel Aviva, a onda ubrzo i cijeloga svijeta.

Red Axes na vrhuncu su karijere i uistinu je velika privilegija i sreća što ćemo ih čuti doma u Tunelu.

Podijeli događaj: