Tunel | Opening Night w. Szafran & Nick Jelly

Tunel | Opening Night w. Szafran & Nick Jelly

location-iconTunel, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tunel | Opening Night w. Szafran & Nick Jelly, 02.04.2022. - 03.04.2022. u Tunel, Šibenik

Nakon dvogodišnje ‘covid’ pauze, ove subote napokon otvara šibenski klub Tunel! Proširen, dotjeran i preuređen, publici će se ukazati u dosad najljepšem svjetlu.

Za pultom će vas dočekati domaćin i rezident Nick Jelly koji je otvorio i zadnju redovnu klupsku sezonu 2020/2021, kao i programe iz serije ‘Tunel Limited’.

Na trećem otvaranju Tunela za redom, s Nikom će biti i Szafran, producent i DJ koji je donedavno bio stacioniran u Berlinu, a sada živi na jadranskoj obali.

Szafran je izuzetno zanimljiv lik s velikim znanjem o glazbi i produkciji. Veći dio karijere djelovao je pod svojim punim imenom Oskar Szafraniec i u tom razdoblju objavio niz zapaženih izdanja za labele kao što su Rawax, Deset i Cyclo. Svojim viđenjem techna i housea ostavio je trag na sceni Berlina i u brojnim velikim europskim klubovima, a sada nastavlja karijeru s pseudonimom Szafran.

Surađuje s brojnim glazbenicima iz cijeloga svijeta i kolegama s elektroničke scene kao što su primjerice Pier Bucci i Ricardo Villalobos, brendovi Defected i Ableton itd. Zanimljivo je da se kao jedva punoljetan teenager odvažio ići na japansku turneju, uz mentorstvo artista A Guy Called Gerald.

Pitate li ga što sluša, odgovor vrlo vjerojatno neće imati nikakve veze s elektroničkom mjuzom. Uzori su mu muzičari poput Miles Davisa i Johna Coltranea, a Tunel definitivno idealan prostor za prezentiranje najluđih muzičkih spojeva koji u Szafranovom kreativnom bazenu razigrano titraju između housea, jazza i techna.

-----

Na otvaranju Tunela posjetiteljima će biti na raspolaganju puni kapacitet preuređenog i prostorom značajno proširenog kluba, bez ograničenja.

-----

Sukladno aktualnim mjerama i propisima, na ulazu treba predočiti digitalnu EU covid potvrdu, a za one koji je nemaju bit će osigurano testiranje (do neke normalne ure).

-----

Muzika se gasi u 02,00

-----

Ulaznice će se na vratima Tunela prodavati po cijeni od 60 kn, a u pretprodaji putem sustava Entrio možete ih nabaviti za samo 40 kn

-----

Clubbing u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske
Partner projekta prenamjene prostora Tunela u clubbing & alter centar je Grad Šibenik

---

RATCAT
www.ratcat.hr
[email protected]

 

Podijeli događaj: