Tunel: Local Suicide

Tunel: Local Suicide

location-iconTunel, Šibenik

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Local Suicide u Tunelu

1.00 EUR

7.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tunel: Local Suicide, 11.05.2024. - 12.05.2024. u Tunel, Šibenik

Nitko ne zna tako lijepo ugađati plesačima kao Local Suicide i nitko se tako slatko ne igra muzikom za DJ pultom Tunela kao Dina i Max s kojima ćemo se opet družiti u subotu, 11. svibnja.

Njihova priča kreće tamo negdje 2008. godine kada je Brax Moody iz Münchena upoznao Grkinju iz Soluna Vamparelu, odnosno Dinu, a njihova suradnja na različitim projektima postupno je onda izrodila koncept Local Suicide u kojem djeluju kao dj i producentski duo, ali i par.

U službenim izvorima navodi se da je u prepoznatljivi Local Suicide zvuk utkana energična fuzija novog vala, EBM-a, post disca i dark techna kojemu su sami dali naziv technodisco, a u međuvremenu ih je Beatport proglasio jednom od ključnih figura u usponu dark disco scene.

Njihov radni kalendar je nevjerojatan jer gotovo da nema vikenda kada ne nastupaju u nekom klubu ili na festivalima diljem svijeta, a ono preostalo vrijeme između putovanja zrakom, morem i cestama na DJ izvedbe podredili su studiju i glazbenoj produkciji, svom labelu Iptamenos Discos, promociji i svim onim poslovima nužnima za opstanak u nemilosrdnoj glazbenoj industriji.

Velikim radom i beskompromisnom ljubavlju prema muzici izbrusili su svoj stil do savršenstva i postali omiljeni DJ par mnogima, pa tako i hrvatskoj publici do koje je dobar glas o njima stizao i prije nacionalne premijere, od kolega s kojima su radili, a radili su i još surađuju s brojnim izvođačima koje voli publika Tunela - Theus Mago, Curses, Thomass Jackson, Felver - samo su neki od njih.

Otkako su 2021. pokrenuli vlastitu etiketu Iptamenos Discos, njihov rad je još žešći, ali su i kritike sve bolje, a oni sami još prisutniji u medijima koji su ishvalili njihov debut album ‘Eros Anikate’ kao i produkte njihova djelovanja na aktualnom projektu Dina Summer koji će uskoro iznjedriti i drugi album.

U Šibeniku su barem jednom godišnje i njihova pojava za DJ pultom uvijek bude senzacionalna, a tako će biti i te subote u svibnju koju jedva čekamo. Vidimo se!
---
#Tickets: 7 eura Entrio pretprodaja / 10 na blagajni Tunela
---
Glazbeni program Tunela podržalo je Ministarstvo kulture i medija RH, a partner projekta Tunel je Grad Šibenik.
---
RATCAT
www.ratcat.hr
[email protected]

Podijeli događaj: