Tunel | Local Suicide

Tunel | Local Suicide

location-iconTunel, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tunel | Local Suicide, 30.04.2022. - 01.05.2022. u Tunel, Šibenik

Zadnja subota mjeseca travnja u Tunelu rezervirana je za Local Suicide koji prvi put nastupaju u Hrvatskoj.

Taj berlinski duo i par poznat je po svojoj energičnoj fuziji novog vala, šporkog diska, techna, EBM-a, post disca i acid housea s orijentalnim utjecajima što sve zajedno tvori zvuk koji nazivaju ‘technodisco’ i ‘cobra wave’.

Iza zloglasnog naziva Local Suicide je grčko-njemački par Vamparela i Brax Moody, oboje producenti i DJ-i s dugogodišnjim stažem u berlinskom podzemlju gdje su pozornost publike privukli zabavama opaljenim čak i po standardima Berlina, uvjerljivo najluđeg svjetskog centra elektro scene. 

Svojim šporkim techno discom i pojavom rade super atmosferu po klubovima diljem Europe, a u studiju surađuju s brojnim kolegama kao što su Curses, Theus Mago, Rodion i drugi. Iza njih je more izdanja, a nedavno je pokrenut i njihov vlastiti label Iptamenos Discos.

Nastup u Tunelu njihova je hrvatska premijera čime Šibenik nastavlja dobru staru tradiciju dovođenja novih zanimljivih imena po mjeri svoje rasplesane publike.

Za warm-up je zadužen Needledrop, jedan od pionira hrvatske DJ scene koji će pod tim pseudonimom nastupiti prvi put ikada, tako da 30. travnja u Tunelu imamo čak dvije hrvatske premijere. 

---
Ulaznice: Na vratima Tunela 70 kn, Entrio pretprodaja 50 kn
-----
Clubbing u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.
Partner projekta je Grad Šibenik
---
RATCAT
www.ratcat.hr
[email protected] 

Podijeli događaj: