Tunel: Felver All Night Long

Tunel: Felver All Night Long

location-iconTunel, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tunel: Felver All Night Long, 27.04.2024. - 28.04.2024. u Tunel, Šibenik

Felverov 'allnighter' u šibenskom Tunelu održat će se u subotu, 27. travnja.

Iako je na sceni desetljećima, ugledni zagrebački DJ još uvijek preferira cjelonoćne nastupe i bez problema miksa satima, a upravo u takvom izdanju predstavit će se svojoj šibenskoj publici i ovog proljeća. 

Na njegovo predstavljanje gotovo da ne treba trošiti riječi.

Krajnje je neodmjeren dok se prepušta svojoj bespoštednoj životnoj potrazi za zvučnim, vizualnim i nekim trećim (strogo biranim) podražajima i baš je neumoran. Dok za njom traga i kada je drugima (is)pušta, on muzikom se hrani i njome se opija što publici laska i godi pa njegovu vibru desetljećima upija.

U dalmatinskom gradu koji ljubi pismu nastupao je nedavno, kurirajući muziku za prve sate godine čije vrijeme luđački leti, ali to neće pokolebati njegove fanove željne još jednog plesa pred njim u šibenskoj noći. On će, zacjelo, biti drukčiji jer svaki put je u Tunelu drukčiji i ta je dosljednost ono što se iščekuje i čeka. 

Felver je, udovoljimo formalnosti za kraj, 'ćaća' hrvatske elektroničke scene u čije se temelje ugradio s tvorničkim 'Stereo Studio' proizvodom zajedno s Frajmanom i Kikijem, potom - uz bezbroj međuvremenskih nastupa - nastavio 'Stereotipom', drugim brandom za drugo vrijeme, s adekvatnim suputnikom Dixonom, i da ne duljimo, s jednakim se poletom ovih dana ugrađuje u scenu svojim aktualnim projektom 'Planet srijeda'. 

Počasni je član RatCat kolektiva. 

Entrio pretprodaja i dalje najpovoljnijih ulaznica za top clubbing u regiji (7 eura), traje do dana nastupa u 18 sati, a od 23 sata bit će dostupne na blagajni Tunela po cijeni od 10 eura u kešu ili peglanjem vaše kartice. 

---

Ovaj program podržalo je, kao nacionalnu kulturnu potrebu, Ministarstvo kulture i medija RH, a partner projekta Tunel je Grad Šibenik. 

 

 

Podijeli događaj: