TTI-21 u Močvari

TTI-21 u Močvari

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za TTI-21 u Močvari, 22.09.2021. u Klub Močvara, Zagreb

Podrži scenu!:
TTI-21 (Zagreb)
Srijeda 22.9., 20:00, besplatan upad
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

▬▬▬
U utorak, 22.9., Podrži scenu! predstavlja zagrebački bend TTI-21!

TTI-21 čine Stig Helmer na basu i gitari i Milan Savić na vokalu, gitari i sintetizatoru. 2018. godine objavili su prvi album, Uništenje. EP Camp - non camp objavljen je prošle godine, a ovog ljeta objavljen je prvi spot, za pjesmu Obećanje.

TTI-21 stvara glazbu koju je najbolje opisati kao eksperimentalni pop obilježen poigravanjem tipičnim elementima žanra, sa snažnim obilježjima dream popa, shoegazea, elektronike, post punka, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova. Glazbu karakterizira atmosfera koja se proteže od melankoličnog do euforičnog.

Dođite u Močvaru i zavirite u njihov magloviti svijet! ????????
Vidimo se!

▬▬▬
Podrži scenu! je koncertni program u klubu Močvara. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.

Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen - predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja - punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju.