Trottel A TalayapA Project i Svojat u Močvari

Trottel A TalayapA Project i Svojat u Močvari

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Trottel A TalayapA Project i Svojat u Močvari, 23.07.2021. u Klub Močvara, Zagreb

OPASAN AVANT ROCK KONCERT!

TROTTEL A TALAYAPA PROJECT (Mađarska)
SVOJAT (Slovenija)
Petak 23.7., 20:00
Lokacija: veliko dvorište Močvare i Pogona Jedinstvo

Upad u pretprodaji: 40 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 50 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets

Covid putovnice nisu potrebne jer je kapacitet manji od 100 ljudi.
Koncert nije sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.

▬▬▬
TROTTEL A TALAYAPA PROJECT (Mađarska)

Nakon dugo vremena u Močvaru nam se vraća bend s kojim uspješno surađujemo već gotovo četvrt stoljeća, legende mađarske i europske psihodelične scene Trottel, ovoga puta sa svojim novim projektom pod nazivom Trottel A TalayapA Project. Bend ima čitav niz poveznica s domaćom scenom - njihov "spiritus movens" Tamás Rupaszov vodi istoimenu diskografsku kuću Trottel Records koja je svojedobno u suradnji s Kekere Aquarium izdala kazetnu kompilaciju aktualnih mađarskih i hrvatskih bendova "Jelačić vs. Hedervary", baš kao i solo album Dunje Knebl "Muraközi Horvát Népdalok". Energija koju Tamás ulaže u diskografsku djelatnost očituje se i u nastupima te glazbi njegovog matičnog benda u čijoj svirci će zasigurno uživati svi koji vole europsku avangradnu scenu, jer vas očekuje dinamičan nastup i pravo psihodelično zvučno istraživanje na tragu kraut rocka i progresivne eletronike.

▬▬▬
SVOJAT (Slovenija)

Jedan od trenutno najzanimljivijih bendova iz susjedstva sastavljen je od veterana slovenske nezavisne scene, bivših ili sadašnjih članova brojnih zanimljivih bendova (Žoambo Žoet Workestrao, Borghesia, Horda grdih, Strahuljarji, Oholo, Olfamoštvo, Volk in 7. kozliček…). Album prvijenac prepun sjajnih post-punk no-wave i avat-rock slatkiša izdao je Radio Študent neposredno pred pandemiju pa su se tek sada ozbiljno zalaufali u njegove koncertne promocije.

Evo odlične prilike da poslušate dva sjajna koncerta u jednoj večeri i maštate o tome kako bi fantastično izgledala i zvučala austro-ugarska avangardna rock scena da nije bilo ratova u posljednjih stotinjak godina!