TRIBUTE TO - ELVIS MEETS ABBA - GROSSI & THE DREAMERS

[OTKAZANO] TRIBUTE TO - ELVIS MEETS ABBA - GROSSI & THE DREAMERS

location-iconLjetno Kino Slavica, Dubrovnik

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za TRIBUTE TO - ELVIS MEETS ABBA - GROSSI & THE DREAMERS, 09.08.2024. u Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

DID ELVIS MEET ABBA ???

TRIBUTE TO – ELVIS MEETS ABBA - u izvedbi Grossi & The Dreamers 

ELVIS i ABBA na jednom mjestu!

I nakon 50 godina postojanja ABBA-e, njihove pjesme pjevaju se i interpretiraju sa istim žarom kao i u vrijeme njihove najveće slave. Jedan od rijetkih bendova koji je ostavio veliki trag na glazbenu scenu te se nalazi na playlistama najstarijih generacija do onih najmlađih, a neke od pjesama koje se izdvajaju i danas su: „Gimme!  Gimme! Gimme!“, „Dancing Queen“, „Waterloo“, „Mamma Mia“ , „Money, Money, Money“, „Voulez-Vous“ ....

King of Rock 'n' Roll, Elvis Presley! Možda nije izumio rock & roll, ali neupitno je prva i najveća rock & roll zvijezda na svjetskoj razini iako je nastupao u samo 3 grada izvan U.S.-a. Prodavanost njegovih ploča je bilijunska te i dalje drži rekord za Most Top 40 hits at 114 total. Neke od njegovih pjesama koje se intenzivno slušaju danas su „Suspiscious minds“, „That's all right“, „Burning love“, „Words“ ....

Grossi & The Dreamers spajaju Europu i Ameriku i pružaju vam jedinstveni doživljaj.

ELVIS u izvedbi izvanrednog vokala Grossija te ABBA u višeglasnoj izvedbi genijalnih mladih vokalistica.

Za sve sanjare poput nas, generacije, obožavatelje od istoka do zapada, od sjevera do juga, koji nikada nisu imali priliku čuti ElLVISA i ABBU tu smo mi - Tribute to ELVIS meets ABBA.

Dobro probrani hitovi koji će vas teleportirati u 50-e, 60-e i 70-e godine!

Upoznavanje se događa jednom u životu i zato ne propustite ELVIS MEETS ABBA.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer ELVIS i ABBA nikada nisu bolje zvučali :)

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.