Tribute to AC/DC - KONCERT by BALLBREAKERS 15.03.2024.@METROPOLIS CLUB

Tribute to AC/DC - KONCERT by BALLBREAKERS 15.03.2024.@METROPOLIS CLUB

location-iconMetropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Tribute to AC/DC - KONCERT by BALLBREAKERS 15.03.2024.@METROPOLIS CLUB

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tribute to AC/DC - KONCERT by BALLBREAKERS 15.03.2024.@METROPOLIS CLUB, 15.03.2024. - 16.03.2024. u Metropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Tribute to AC/DC Band by Ballbreakersi!

Dragi ljubitelji dobre muzike i kultnog zvuka rock legende AC/DC-a, pripremite se za nezaboravno iskustvo jer Metropolis Club ponosno predstavlja Tribute koncert AC/DC banda, izveden od strane neumornih i strastvenih izvođača - Ballbreakersi!

U petak, 15. ožujka 2024. godine, Metropolis Club će biti epicentar energije, uzbuđenja i čistog rock'n'rolla. Ballbreakersi, već dobro poznati po svojoj odličnoj interpretaciji legendarnih AC/DC hitova, obećavaju da će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz vrijeme i prostor, vraćajući duh i energiju originalnog benda.

Očekuje vas dva sata neumornog uzbuđenja, gdje će se nizati hitovi kao što su "Highway to Hell", "Back in Black", "Thunderstruck" i mnogi drugi, uz savršeno odabrani vizualni i glazbeni doživljaj.

Spremite se da se prepustite rock'n'rollu , da podignete ruke u zrak i pjevate uz hitove ovoga kultnog benda. Uz Ballbreakerse, ne samo da ćete čuti AC/DC, već ćete i osjetiti njihovu energiju i strast, sve to u atmosferi koja će vas ostaviti bez teksta..

Prije i nakon koncerta support by DJ SISH uz rock glazbu do kraja.

Ulaznice su u prodaji, ali ne čekajte predugo - očekuje se da će ovaj koncert biti rasprodat brzo!

Dođite u Metropolis Club, 15. ožujka 2024. godine, i budite deo legendarne noći posvećene jednom od najvećih bandova u povijesti rock muzike - AC/DC!

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u:
u klubu Metropolis (šank, svakim danom 11:00h – 01:00h)
i sustavu Entrio.hr:
po cijeni 5 eura 14. 3. 2024. a na dan koncerta 7 eura.
Više (info. & ulaznice): 091 / 440 – 0302, Metropolis Club

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.