Trešnjevka: Prosti Faktori - Marko Dejanović (BiH) Stand Up - OpenAir

Trešnjevka: Prosti Faktori - Marko Dejanović (BiH) Stand Up - OpenAir

Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Trešnjevka: Prosti Faktori - Marko Dejanović (BiH) Stand Up - OpenAir, 24.07.2020. u Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

ZATVARANJE LJETNE SEZONE STAND UP KOMEDIJE U DVORIŠTU CENTRA ZA KULTURU TREŠNJEVKA! - U slučaju lošeg vremena show se seli u kazališnu dvoranu. 

Za kraj ljetne sezone (kolektivni godišnji u kolovozu za CKT) stand up comedy predstava u dvorištu Centra za kulturu Trešnjevka i završetak Ljetnog diskonta kulture, pod otvoreno nebo ljetne pozornice CeKaTe-a u petak 24. srpnja dolazim sa svojim solo showom Prosti Faktori. Broj mjesta je ograničen i smanjen kako bi svi bili sigurni i imali adekvatan razmak.  

PROSTI FAKTORI: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.
Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio naplaćuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice)

POSEBNA PONUDA: FaktorEkipa - Ulaznica za 4 osobe - 170kn. 
- Ova ulaznica vrijedi za 4 osobe i pri tome možete uštedjeti 30kn na ulaznicama, (Entrio naplaćuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice). Okupi ekipu, dođi na show i saznaj tko u društvu ima najčudniji smijeh. 

➤PRODAJA:
ONLINE: Entrio.hr

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤PRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Trešnjevka

O KOMIČARU: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Vidimo se u petak! ;)