Trešnjevka -

Trešnjevka - "Ocat i sin" - kazališna komedija

location-iconCentar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Trešnjevka - "Ocat i sin" - kazališna komedija, 18.07.2020. u Centar za kulturu Trešnjevka, Zagreb

RASPRODANO!

"Ocat i sin", predstava za sve generacije, ponovo u Zagrebu, ali ovoga puta na Trešnjevci!
Mjesto je Centar za kulturu Trešnjevka (Park Stara Trešnjevka 1) i to u dvorištu na otvorenom.U slušaju lošeg vremena, predstava se seli u dvoranu Centra za kulturu.
Vrijeme početka je 21 h. 

U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.”

Uloge:
Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar

Online entrio prodaja:
entrio.hr

ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤PRODAJA NA ULAZU: Od 20 sati će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u Centar za kulturu Trešnjevka

➤CIJENA ULAZNICE: 50kn u pretprodaji; 60kn na dan izvedbe. (Entrio naplaćuje 5kn naknade po ulaznici za izdavanje ulaznice)

Nabavite ulaznice na vrijeme kako ne biste ostali bez karte jer je broj mjesta ograničen kako bi bio preporučen razmak između ljudi. Također, prije predstave će se dezinficirati dvorana, a na ulazu će vas čekati dezificijens. Vidimo se!


Youtube kanal “Ocat i sin”:
https://www.youtube.com/channel/UC02JH-Y_eW97tHUS03CAKqg

Facebook stranica:
https://www.facebook.com/Predstava-Ocat-i-sin-1260633294005975/?ref=br_rs

Zlatan Zuhrić fan page:
https://www.facebook.com/zuhricz/

Tin Sedlar fan page:
https://www.facebook.com/tinsedlar88/

Podijeli događaj: