TR(E)PEZARIJA: $ich & Dvorac @ Križevci

TR(E)PEZARIJA: $ich & Dvorac @ Križevci

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za TR(E)PEZARIJA: $ich & Dvorac @ Križevci, 18.05.2024. - 19.05.2024. u Klub kulture, Križevci

Predstavljamo TR(E)PEZARIJU - novi klupski program orijentiran na promociju hrvatskih trap izvođača. 
 
U subotu 18. 5. 2024. križevačkoj će se publici predstaviti predstavnik hardcore novog vala hrvatskog trapa $ICH i hyperpop/trap kolektiv DVORAC!
 
Njima će se pridružiti sljedeći gosti: Bleky Favela, Vedran Istina, Moreno, Balvan, Hana i Hoki.
 
$ICH
 
Od 2019. godine predstavnik je hardcore novog vala hrvatskog trapa. Do sad je izbacio više od 50 traka u suradnji s čitavim nizom underground trepera novije generacije poput Balvana, Hokija, Morena, LiKa, NATEa, te Blekyja Favele i Vedrana Istine s kojima nam i dolazi u Križevce. $ICH je prema mnogima jedan od najboljih, ali i najpodcjenjenijih underground trepera. 
 
DVORAC
 
Hyperpop/trap kolektiv iz Rijeke nastao početkom 2024. godine, a čine ga Doktor, Cristaliziran, producenti i glazbenici iz Rijeke te Juregrando koji sudjeluje kako u stvaranju glazbe, tako i u vizualnim rješenjima. Doktor djeluje od 2020. godine, a iza njega je album "Best of" iz 2021. te nekolicina singlova među kojima i gostovanje na novom EP-u Cristaliziranog "Cristalno čisto" iz 2024. godine. Cristaliziran je pažnju publike privukao pjesmom "Poletit" zajedno s Young Deltom na Metro Tapeu te već spomenutim novim EP-om. 
 
WARM UP & AFTER PARTY: Shrymp & Doxer
 
ULAZ: 6 € u pretprodaji, 8 € na dan koncerta

Pretprodaja: Entrio.hr i Mail Boxes Etc.
 
*Ulaz za srednjoškolce iznosi 6 € i u pretprodaji i na dan koncerta.
 
Vrata Kluba kulture otvaramo u 21:00 h, a koncert počinje u 22:00 h.

Podijeli događaj: