Too Loud Fest

Too Loud Fest

location-iconDoubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Too Loud Fest, 24.11.2017. - 25.11.2017. u Doubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

Ako ste ljubitelj glazbe, modernog dizajna i novih tehnologija, Too Loud Fest 2017 je nezaobilazan događaj. Festival kroz multimediju, koncerte, prezentacije i radionice promiče glazbu, kvalitetan zvuk i video na način na koji to do sada niste doživjeli.

Kako zvuči glazba na vrhunskom Hi-Fi sustavu vrijednom više od 500.000 eura? Možda vam se čini da nećete nikad doznati, no varate se - u Zagreb upravo stiže jedan takav sustav. Bit će to najskuplji Hi-Fi sustav ikad izložen u Hrvatskoj, a svi posjetitelji Too Loud Festa moći će uživati u glazbi iz 'druge dimenzije'.


Uživajte u glazbi i videu, sudjelujte u nagradnim igrama, pridružite se radionicama i audio-vizualnim prezentacijama, otkrijete kako spojiti moderne tehnologije s vrhunskim dizajnom te kako podići kvalitetu življenja u vlastitom domu.

Izložbeni dio festivala održava se 24. i 25. 11. 2017. (petak i subota) u kongresnim dvoranama i sobama Double Tree by Hilton Hotela Zagreb gdje će izlagači predstaviti najatraktivnije proizvode iz svoje ponude. Radno vrijeme i službeni dio festivala traje od 12-19 sati u petak te od 10-19 sati u subotu.

Prvih 100 kupaca dvodnevnih ulaznica za Too Loud Fest 2017 očekuje poklon paket iznenađenja!

Svi posjetitelji uz kupljenu ulaznicu za Too Loud Fest dobivaju i ulaznicu za ekskluzivnu 4K projekciju koncerta 'Boa - Live in Tvornica' u Kaptol Boutique Cinema te na završni party u The Garden Breweryju.

Za više informacija o programu posjetite službenu web stranicu. 

Pratite nas na Facebooku 


*Kupnjom ulaznice za festival prihvaćate primanje novosti Too Loud bloga te se Vaši podaci neće koristiti u druge svrhe.

Podijeli događaj: