TOO LOUD FEST 2023

TOO LOUD FEST 2023

location-iconDouble Tree By Hilton, Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za TOO LOUD FEST 2023, 14.10.2023. - 15.10.2023. u Double Tree By Hilton, Zagreb, Zagreb

Pozivamo vas na najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj - TOO LOUD FEST, festival dobrog zvuka i dobre slike!

Uživajte u najboljem zvuku i slici, slušajte vašu omiljenu glazbu, prisustvujte glazbenim nastupima, radionicama i prezentacijama. Ako ste ljubitelj glazbe, modernog dizajna i novih tehnologija, TOO LOUD FEST je nezaobilazan događaj. Festival kroz multimediju, koncerte i prezentacije, promiče glazbu, kvalitetan zvuk i video na način na koji to do sada niste doživjeli.

Na festivalu sudjeluju domaći i svjetski proizvođači i distributeri audio-video opreme, glazbenici, diskografske kuće i specijalizirane tvrtke za podizanje kvalitete življenja u vlastitim domovima.

Festival se održava u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb, Ulica Grada Vukovara 269A, u subotu od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 18 sati.

Pratite Too Loud Facebook stranicu i budite u toku s najnovijim informacijama i najavama. Ove godine TOO LOUD FEST postaje najbogatije izdanje do sada!

Pogledajte novosti i izdvojene događaje iz programa festivala - tooloudfest.com

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.