Entrio

Tomislav Kozačinski - Stand up - One Man Show

Tomislav Kozačinski - Stand up - One Man Show

KLUB SAX, Zagreb

O događaju


♜Tomislav Kozačinski One Man Show ♜
Stand up comedy One Man Show by Tomislav Koza Kozačinski nastao iz Lajnap rasprodane sezone Volare izvedene u kinu Grič i mnogim gradovima Hrvatske ツ


U svom drugom Show-u, simbolično nazvanom "Iz druge" Koza se bori protiv svog biološkog sata koji je počeo kucati u ranim tridesetima i činjenice da je odrastanje završilo. Odavno. I ostao je tip koji je dobar dio života bio u krivu - pogotovo što se tiče suprotnog spola. Nikada ništa nije uspio iz prve. Ali nema što nego pokušavati dalje. Ponekad uspije. Iz druge!

♣️ Tko je Tomislav Kozačinski? ♣️
Koza je tvoj prijatelj kojeg ti je bed upoznati sa starcima, ali ste si baš kliknuli. Najbrutalniji član LAJNAP ekipe.

♥️ Imaš vremena čitati više?
Pa ti si ZAKON! ツ

Koza je po danu dizajner, po noći komičar – karijeru stand up komičara započeo je u jesen 2006. godine na maloj pozornici kluba Purgeraj, nakon čega na poziv komičara iz tadašnje skupine Sve5 nastupa kao njihov gost u redovnim večerima po klubovima u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske.

Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stand up nastup u stil koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju. On smatra da humor ne smije imati granice – ako povučemo granicu na jednoj temi, ubrzo ćemo ih povlačiti posvuda.

Granicama u humoru nije mjesto.
Ako ste se došli smijati – tamo gdje je Koza sigurno hoćete.