ToMa live @ Sax!

ToMa live @ Sax!

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ToMa live @ Sax!, 25.01.2024. u Klub Sax!, Zagreb

ToMa, 25.01.2024. u zagrebačkom Klubu Sax!

Godina na izmaku definitivno je bila u njegovom znaku. Godinu je započeo objavom jedne od najslušanijih pjesama godine "193" koja se 30 tjedana zadržala na listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Jednak uspjeh polučila je i pjesma "Prevari me osjećaj" - snažna balada postala je najpretraživanija pjesma u Hrvatskoj u prvom tjednu od objavu. To je ujedno bila i naslovna pjesma albuma kojim je ToMa zaključio ovu godinu. Sljedeća godina posvećena je promociji prvog albuma te pisanju drugog. To glazbeno putovanje počinje 25.01.2024. u poznatom klubu Sax!. Uz autorski rad ToMa će svoju publiku zabaviti i brojnim obradama najvećih urbanih hitova kako domaće tako i strane glazbene scene. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio. 

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.