Think Space  | Kultura i arhitektura ekstremnih okoliša

Think Space | Kultura i arhitektura ekstremnih okoliša

location-iconLauba, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Think Space | Kultura i arhitektura ekstremnih okoliša, 09.12.2013. u Lauba, Zagreb

Think Space vas poziva na razgovor o mističnim prostorima i druženje s iznimno zanimljivim gostima u ponedjeljak u Laubi u 19h!Cijeli niz međunarodnih gostiju programa približit će nam nepristupačne i tajnovite okoliše na Zemlji i u Svemiru te mogućnosti kulturnog i arhitektonskog djelovanja u njima. Kroz primjere iz vlastitih radova publici će pojasniti zašto je za rad u standardnim uvjetima dobro promisliti i neke ne tako standardne situacije i što iz njih možemo naučiti.

Sudionici okruglog stola koji se u svom radu intenzivno bave ovom tematikom pomoći će nam shvatiti zašto je bitno ponekad izaći iz okvira djelovanja svakodnevice, pozabaviti se prostorima potpuno lišenih uobičajenih karakteristika, kako bismo upravo pomoću ovog alata bolje djelovali u vlastitom poznatom okruženju.

Sudionici skupa su Dragan Živadinov, Mason White, Miha Turšić, Marko Pehljan, Ethel Baraona Pohl, Cesar Reyes Najera, David A. Garcia a moderator skupa je Tomislav Pletenac.

Veselimo se susretu s Vama!

Vaš
Think Space tim


Think Space, međunarodni program u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, koji kroz seriju konceptualnih online arhitektonskih natječaja, javnih skupova i kulturnih događanja, od 2010., omogućuje razmjenu iskustava i znanja mladih profesionalaca; arhitekata, studenata arhitekture, dizajna, krajobrazne arhitekture, humanističkih znanosti i umjetnosti iz cijeloga svijeta, poziva Vas na Mini-simpozij TERITORRIES, završni događaj u sklopu prvog natječaja Think Space ciklusa MONEY.

Podijeli događaj: