THINK SPACE  |  Discover the Pleasures of Building Removal |

THINK SPACE | Discover the Pleasures of Building Removal |

location-iconLauba, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za THINK SPACE | Discover the Pleasures of Building Removal |, 09.05.2014. u Lauba, Zagreb

Ovogodišnji Think Space ciklus pod krovnom temom Money/ Novac uskoro se približava kraju. Tako 9. svibnja u 19h u Laubi zaključujemo 3. natječaj mini.simpozijem – Environment/ Subtraction. Tom prigodom Keller Easterling, žiratorica natječaja i ugledna teoretičarka arhitekture sa Sveučilišta Yale objavit će rezultate i reći više o svom višegodišnjem istraživanju na temu oduzimanja u prostoru kao sve prisutnijeg instrumenta arhitektonsko-urbanističkog djelovanja. Mini.Simpozij se u Programu stalnog stručnog usavršavanja HKA boduje s tri (3) boda.

Završen je posljednji natječaj ovosezonskog izdranja Think Space programa, Environment/ Subtraction (Okoliš/ Subtrakcija). Njegove rezultate u petak će u Laubi objaviti Keller Easterling koja je natječaj žirirala u suradnji s gostima kustosima ciklusa, španjolskim arhitektima, Ethel Baraonom Pohl i Cesarom Reyesom Najera. Uz objavu rezultata i predstavljanje nagrađenih radova, koje će nam i ovaj put približiti njihovi međunarodni autori uključenjima uživo iz različitih vremenskih zona, u programu događanja imat ćete priliku uživo poslušati i ostale zanimljive gošće programa, Baraonu Pohl i Anu Danu Beroš u panel raspravi koju će moderirati dr.sc. Tomislav Pletenac s Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Pozivamo Vas da nam se pridružite u razgovoru od 19:00h te neformalnom druženju od 21:00 h na adresi Baruna Filipovića 23a.Podijeli događaj: