Thievery Corporation

Thievery Corporation

location-iconMalo rimsko kazalište, Pula

Thievery Corporation

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica - redovna

1.50 EUR

42.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Thievery Corporation, 20.07.2024. u Malo rimsko kazalište, Pula

THIEVERY CORPORATION ovog ljeta u Malom rimskom kazalištu!

Thievery Corporation jedno od legendarnih imena u svijetu elektronske glazbe stiže u subotu, 20. srpnja 2024. s bendom u Malo rimsko kazalište u Puli.

Već gotovo tri desetljeća osvajaju svijet svojim jedinstvenim stilom glazbe prkoseći pripadnosti jednom glazbenom pravcu. S pravom ih definiraju kao kulturni fenomen koji spaja ljude različitih pozadina kroz univerzalni jezik glazbe. Njihova sposobnost da kombiniraju žanrove i kulture, od brazilske, indijske, preko jamajkanske do ritmova jazza čini ih jednim od najutjecajnijih sastava u suvremenoj glazbi. S bogatom diskografijom i posvećenošću stvaranju glazbe koja inspirira i povezuje, nastavljaju oduševljavati publiku diljem svijeta.

Od samih početaka u 1990-ima u Washingtonu, osnivači benda Eric Hilton i Rob Garza, usmjerili su se na put bez izdavača i već tada pokazali da razmišljaju drugačije. Bez pritisaka izdavačke kuće kreirali su vlastiti prepoznatljivi zvuk koji ih smješta u sam vrh svjetske glazbene scene. Ne slijedeći trendove i prihvaćajući kulturološke raznolikosti koje svijet čine tako čudesnim mjestom, Thievery Corporation stvorio je glazbeno moćno naslijeđe.

Debitantski album "Sounds from the Thievery Hi-Fi" (1996.), postavio je temelje njihove karijere mješavinom dub-a, bossa nove i elektronike. Slijedeći uspjeh, "The Mirror Conspiracy" (2000.) oduševio je publiku sofisticiranim zvukom i globalnim utjecajima. Samo dvije godine kasnije album "The Richest Man in Babylon" donosi duboko angažirane tekstove s temama socijalne pravde i politike. Za Grammya nominiran album "Radio Retaliation" (2008.) nastavlja s političkim komentarom i uvodi više reggae i afro-beat elemenata. "Treasures from the Temple" (2018.), kombinira remikse i nove pjesme, istražujući bogate zvučne pejzaže s naglaskom na društvenu svijest.

U svojim live nastupima Thievery Corporation izbjegava bilo kakve oblike elektroničke plesne glazbe. Da, plesat ćete, znojiti se i dizati ruke u zrak... međutim njihovi su koncerti pravi glazbeni doživljaji s ubojitim bendom svirača i nizom vokala iz različitih svjetskih kultura.

Očekujte neponovljiv glazbeni spektakl na jedinstvenoj pozornici Malog rimskog kazališta.

Općenite informacije

Osobe s invaliditetom i osoba u pratnji imaju pravo na besplatan ulaz. Kako bi se besplatan ulaz ostvario dolazak je potrebno najaviti na [email protected]

Djeca do 3 godine starosti imaju besplatan ulaz. Svako dijete mora biti u pratnji odrasle osobe koja ima kupljenu ulaznicu.

Podijeli događaj: