The Splitters - koncert u Saxu

The Splitters - koncert u Saxu

location-iconKlub Sax!, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica - pretprodaja

1.00 EUR

5.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Splitters - koncert u Saxu, 04.05.2024. - 05.05.2024. u Klub Sax!, Zagreb

The Splitters su mladi autorski rock bend iz Splita koji čine dva para braće, Josip i Petar Senta te Marko i Antonio Komić.

Na sceni su se predstavili 2018. godine albumom “Love Sucks” na engleskom jeziku, a nedugo zatim postigli su zapažene rezultate na hrvatskom jeziku s drugog albuma “Izvedi me Van” iz 2020.godine.

Iza njih su brojni koncerti, kao i festivali među kojima su WHF, INmusic, 69. Zagrebački festival na kojem su nastupili sa pjesmom “Izgubljeni grad” koju su 2021. godine snimili u poznatom studiju Abbey Road u Londonu, 70. Zagrebački festival na kojem su nastupili sa pjesmom Svjetlost, 2023. predstavljaju se prvi puta na Dori sa pjesmom „Lost and found“ gdje zauzimaju 4. mjesto te iste godine nastupaju na Splitskom festivalu sa pjesmom „U plavoj sobi“.

Novi album „Role filmova objavljen je u prvoj polovici 2023. godine. Na albumu se nalaze singlovi koji su posljednju godinu osvojili domaći radijski eter: „Barbara“, „Nitko kao mi“, „Emocionalna pornografija“, „U plavoj sobi“ te singl – nositelj imena albuma „Role filmova“.

Podijeli događaj: