The Real ABBA Tribute/Live 18.12.2021. @Metropolis Club

The Real ABBA Tribute/Live 18.12.2021. @Metropolis Club

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za The Real ABBA Tribute/Live 18.12.2021. @Metropolis Club, 18.12.2021. u klub Metropolis, Zagreb

DOGAĐAJ JE ODGOĐEN NA NOVI DATUM KOJI ĆE USKORO BITI POZNAT.


Adventsko raspoloženje ponovno se vraća u naš klub, gdje ćemo Vam pripremiti čarobno božićno izdanje posvećeno najvećoj pop grupi svih vremena ABBI! Mnogi koji su prijašnjih godina plesali sa nama znaju da naši gosti iz Rijeke grupa Abbazia radi to fantastično donoseći autentičan zvuk ABBE.


A svi oni koji su ikada bili na koncertu posvećenom ABBI u Metropolisu uvjerili su se u odličnu izvedbu naših gostiju iz Rijeke. Ovoga puta poseban božićni ugođaj vratit će vas u eru najboljih pop hitova ikada, eru kada je vladala ABBA.


U studenom ove godine ABBA objavila je come back sa albumom Voyager nakon punih godina, no njihov nastup uživo ostat će dalek mnogim vjernim poklonicima ovog banda. No najbliže tko se približio samom zvuku Abbe i vjerno uživo izveo njihove najbolje hitove na ovim prostorima je zasigurno riječka grupa Abbazia. Svi oni koji su bili potvrditi će autentičnost izvedbe riječke Abbazie-koja je vokale ABBE hvatala čak i po boji glasova, potvrđujući time kako su jedan od najtraženijih izvođača ove kultne pop grupe.
Predbožićno The real ABBA experience izdanje, koje će se održati 18.12.2021, donosi nam pregršt hitova ABBE u posebnom božićnom retro izdanju Metropolis cluba. Uz live nastup Abbazie, kao sama uvertira DJ-evi će vratiti sve prisutne na plesne podije klubova iz 70-tih i 80tih godina.
...............................................................................................................................................
Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od
:: 50 KN ::: a na dan koncerta 70KN ::::
Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma), putem sustava :: ENTRIO.HR ( prodajne lokacije) ::
...............................................................................................................................................
ABBA je u periodu od 1972. do 1982. godine zauvijek promijenila tijek popularne glazbe u svijetu. Njihovo glazbeno naslijeđe, utjecaj, popularnost i komercijalna održivost potkrijepljeni su kroz nevjerojatnih 380 milijuna prodanih albuma i singlova. Dodatnu potvrdu za svoju sjajnu ostavštinu u pop kulturi primili su 15. ožujka 2010. godine kada su postali članovi ”Rock and Roll Hall of Fame”. Također, dalekosežna ostavština grupe ABBA leži i u činjenici da je njihove pjesme obradilo i preuzelo preko nekoliko stotina bendova i pjevača. Iako naizgled jednostavne na prvo slušanje, njihove pjesme nisu nimalo lake za izvedbu. Znaju to svi koji se ikada okušali izvesti njihove naoko lake hitove. No ova riječka grupa skinula je te dionice toliko vjerno da ćete imati istinski zvukovni doživljaj live nastupa.
Band - Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji sa pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e. Zahtjevne vokalne dionice i ovoga puta vjerno će donijeti Jozefina Jurišić i Martina Majerle. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a Martina Majerle je jedan od naših najtraženijih back vokala i pratila je sve vodeće zvijezde u regiji. Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Ova vrlo tražena riječka skupina osim što rastura po Europi, nastupala je i na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 70%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Masku za lice je moguće kupiti na mjestu događaja

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja