The Real ABBA

The Real ABBA" Tribute Live/Christmas/15.12.2018@Metropolis Club

klub Metropolis, Zagreb

Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)

O događaju

The Real ABBA" Tribute/Live koncert /15.12.2018@Metropolis Club(Christmass Edition)

U samo predbožićno raspoloženje Metropolis club pripremio je na zahtjev mnogih svojih posjetitelja čarobno božićno izdanje posvećeno najvećoj pop grupi svih vremena ABBI, dovodeći ponovno fantastične Riječane Abbaziu, koji su oduševili krcat klub na svom zadnjem koncertu u Metropolis club-u.

A da je pomama za kartama bila opravdana, svi oni koji su bili potvrditi će autentičnost izvedbe riječke Abbazie-koja je vokale ABBE hvatala čak i po boji glasova, potvrđujući time kako su jedan od najtraženijih izvođača ove kultne pop grupe.

Na mnoga pitanja kada će ih opet imati prilike vidjeti, team Metropolis cluba odlučio je zapakirati svojim posjetiteljima jedan RETRO božićni poklon, koji će nas vratiti u doba vladavine jednog od najpopularnijih bandova ikada- ABBE. ABBA je u periodu od 1972. do 1982. godine zauvijek promijenila tijek popularne glazbe u svijetu.

Ali ono što vam ova hvaljena riječka skupina po prvi puta može predstaviti u Zagrebu je upravo autentični zvuk ABBA-e koji će vas direktno prebaciti u pop ABBA groznicu 70tih i 80tih godina.
Predbožićno The real ABBA experience izdanje, koje će se održati 15.12.2018, donosi nam pregršt hitova ABBE u posebnom božićnom retro izdanju Metropolis cluba. Uz live nastup Abbazie, kao sama uvertira DJ-evi će vratiti sve prisutne na plesne podije klubova iz 70-tih i 80tih godina.
_____________________________________________________

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od samo
:: 25 KN ::: a na dan koncerta 35KN ::::
           :::: sustav Entrio.hr ::
_____________________________________________________
Band - Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji sa pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBE. Zahtjevne vokalne dionice spojile majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao lead vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni polufinalistica Voice-a, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu.Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).

Ova vrlo tražena riječka skupina osim što rastura po Europi, nastupala je i na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. Razlog popularnosti je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata i mnogi ih hvale da imaju osjećaj kao da slušaju „pravu ABBA-u“.

Predbožićno izdanje The real Abba experience biti će posebna poslastica za sve ABBA poklonike i zasigurno dobra vijest za one koji su propustili zadnji koncert.