"The Great Gatsby" DOČEK NOVE 31.12.2023. @ Metropolis Club

location-iconMetropolis Music & Billiards Club, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za "The Great Gatsby" DOČEK NOVE 31.12.2023. @ Metropolis Club, 31.12.2023. - 01.01.2024. u Metropolis Music & Billiards Club, Zagreb

"THE GREAT GATSBY NIGHT: ROCK EDITION"

U susret najiščekivanijoj noći u godini, Metropolis club s radošću najavljuje svoj neponovljivi doček Nove 2024. godine u duhu kultnog "The Great Gatsby"! Kroz ovu čarobnu noć, klub će se transformirati u svijet 20-ih godina prošlog stoljeća, gdje će gosti doživjeti sjaj i raskoš kakve je odisao svijet Jay Gatsbyja. Puno balona, ukrasa i svjetlosnih efekata… očekuje vas na velikom tulumu za doček u Metropolisu.

Bend "ZAKON ŠUTNJE" će nas povesti na putovanje kroz vrijeme uz zvukove glavnih hitova ex YU rocka, novog vala i ostalih legendarnih glazbenih žanrova. Uživajte u nezaboravnoj glazbenoj poslastici koja će obuhvatiti velike hitove Azre, Prljavaca, EKV-a, Filma, Valjka, Bajage, Dugmeta i mnoge druge.

Dobro poznati DJ SISH također će biti dio ovog nevjerojatnog doživljaja, vodeći vas kroz vrtlog glazbenih žanrova osamdesetih i devedesetih, osiguravajući da svi gosti pronađu nešto što odgovara njihovom glazbenom ukusu. Prepustite se ritmu i plešite do ranih jutarnjih sati.

Uz glazbeni doživljaj, pripremili smo i hladni švedski stol s ukusnim zalogajima koji će dodatno začiniti vaše iskustvo. U ponoć, dignite čaše uz pjenušac i započnite Novu godinu u dobrom društvu i pozitivnom ozračju.

Svi posjetitelji su pozvani da ožive duh "The Great Gatsby" teme kroz svoje autentične odjevne kombinacije i stvore nezaboravne uspomene.

Cijena ulaznice iznosi 29 EURA, a uključuje:

- dekoracije za goste

-piće dobrodošlice

- pjenušac u ponoć

- hladni švedski stol ( plate narezaka, francuska salata, dio suhih dio kremastih kolača…)

- nastup benda „Zakon Šutnje“

- DJ SISH

Ulaznice možete nabaviti na sustavu ENTRIO.HR i na šanku kluba Metropolis po pretprodajnoj cijeni od 29 eura i ukoliko ostane na dan po cijeni od 35 eura. Radno vrijeme kluba za prodaju ulaznica, radnim danima od 11:00h do 02:00h. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite!

Informacije na : 0914400302 Metropolis Club

Zaboravite na sve brige iz prošle godine i dočekajte Novu 2024. u Metropolis klubu, vidimo se na najluđoj noći godine!

Podijeli događaj: