The Gentleman - koncert

The Gentleman - koncert

location-iconklub Azimut, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Gentleman - koncert, 05.03.2022. - 06.03.2022. u klub Azimut, Šibenik

Nevidljiva scena; Gentleman - koncertna promocija albuma

Fascinantna vokalna izražajnost i savršeni prošlogodišnji album 'Hide & Seek' doveli su kantautora Marka Lucijana Hraščaneca tamo gdje je oduvijek i pripadao. Na vrh! I u Azimut...

The Gentleman je svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Nedavno je objavio svoj drugi studijski album „Hide & Seek“ koji je glazbena kritika proglasila jednim od najboljih glazbenih ostvarenja objavljenih u Hrvatskoj u 2021. godini. Album karakteriziraju vrlo osobni tekstovi, raskošni aranžmani gudačkih i puhačkih sekcija, te vrlo neočekivani žanrovski preokreti koje slušatelje neće ostaviti ravnodušnima.

The Genlteman je nastupao u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske i regije ( INMUSIC festival 2019. , Tam Tam Music Festival, Last Minute Open Jazz Festival Bale, VoxFeminae Festival, Začarana Močvara, klub Vinyl, DORF u gostima, FUNK i dr.). Uglavnom nastupa sam uz gitaru, a ponekad mu se pridružuje i njegov glazbeni sastav Coffee & Cigarettes.

The Gentleman je osvojio 4 nominacije za 4. nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off 2021. u kategorijama za album godine, pjesmu godine (Body or Soul), Pop&Off izvođača godine i za Iskonovu nagradu publike. Također je nominiran za najprestižniju medijsku nagradu Večernjakova ruža 2022. u kategoriji „Novo lice godine“.

Napomena:
Uz ulaznicu predočiti važeću EU Digitalnu Covid Potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 sati.

Covid potvrdu moguće je zatražiti putem sustava e-Građani ukoliko ste:

- cijepljeni protiv virusa SARS-CoV-2 ili ukoliko ste preboljeli bolest COVID-19

- ukoliko je navedeno evidentirano u centralnoj bazi podataka Ministarstva zdravstva.

Podijeli događaj: