The Garden Festival

The Garden Festival

location-iconThe Garden Tisno, Tisno

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Garden Festival, 03.07.2013. - 11.07.2013. u The Garden Tisno, Tisno

The next step at The Garden Tisno!

Ovogodišnji The Garden Festival održat će se od 03. – 10.07. u The Garden Tisnom. Neka od najvećih najavljenih DJ imena su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep, Huxley, Bondax, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Chez Damier, Krystal Klear, Wolf + Lamb i Greg Wilson. Između ostalih, očekuju nas i live nastupi Auntie Flo, Metro Area, Space Dimension Controllera i Garden rezidenata Crazy P. Od domaćih DJ-eva pridružit će nam se CFSN DJs, Burek Showcase, Radio808 Soundsystem, Jogarde i William Collins, a puni line up potražite na web stranici i Facebook eventu.

Garden sada ima veću glavnu pozornicu, a za sve obožavatelje sunca i zakrivljenu pozornicu na plaži na kojoj je s jedne strane Tiki bar i boat partiji, a s druge Beach stage na kojem je glazba od podne do 2h ujutro. Dodan je i treći, East stage, uz moto "anything goes". Dva puta dnevno legendarni stari morski pas Argonaut isplovljava na more ugošćujući svjetske DJ-e, a zbog velikog interesa, novost je i novi brod Arbiana sa 4 nova boat partija u subotu i nedjelju.

Neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Pogledajte prošlogodišnji video*Zbog niže cijene ulaznica za EX-YU građane, osobne iskaznice/putovnice će biti provjeravane na festivalskom ulazu. Samo EX-YU građanima s važećim identifikacijskim dokumentom će biti odobren ulazak s kartom snižene cijene, koja uključuje građane: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

*Due to lower ticket prices for EX-YU citizens, ID cards/passports will be checked at the festival entrance. Only EX-YU citizens with valid ID will be granted admission with special tickets, which includes citizens of: Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro and Kosovo.

Podijeli događaj: