The Garden Festival 2015

The Garden Festival 2015

location-iconThe Garden Tisno, Tisno

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Garden Festival 2015, 01.07.2015. - 09.07.2015. u The Garden Tisno, Tisno

Going out with a bang at The Garden Tisno!

The Garden Festival, predvodnik svih festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, vraća se iduće ljeto u svom 10. i posljednjem izdanju, i to od 1. - 8. srpnja 2015 na lokaciji The Garden Tisno. Prva imena s lineupa su DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, a još mnoštvo će biti objavljeno. Naslijeđe će živjeti i dalje s još više događaja koji će se smjestiti na toj lokaciji, a The Garden Festival će završiti svoje sjajno putovanje spektakularnom proslavom i nastaviti raditi na poboljšanju svog doma koji je otvorio vrata mnogim festivalima.

Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas koji je zadužen za zabave noću i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

Neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

--

* * VAŽNA NAPOMENA * *

*Zbog niže cijene Ex-Yu ulaznica, na ulazu će se provjeravati Osobne iskaznice ili putovnice. Samo posjetiteljima iz Ex-Yu zemalja sa Važećim dokumentom (posjetitelji iz: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonia, Crna Gora i Kosovo) će biti omogućen ulazak na festival sa jeftinijim ulaznicama.
*Ulaz je dozvoljen osobama iznad 18 godina, osim ako nisu u pratnji roditelja ili skrbnika.

 

* * IMPORTANT NOTE * *

*Due to lower ticket prices for EX-YU citizens, ID cards/passports will be checked at the festival entrance. Only EX-YU citizens with valid ID (citizens of: Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro and Kosovo) will be granted admission with special tickets.
*Attendees must be 18+ unless accompanied by a parent or legal guardian.

 
Podijeli događaj: