The Garden Festival 2014

The Garden Festival 2014

location-iconThe Garden Tisno, Tisno

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Garden Festival 2014, 02.07.2014. - 09.07.2014. u The Garden Tisno, Tisno

One step beyond at The Garden Tisno!

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te otac onih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, otkrio je prva imena na lineupu za 2014. godinu. The Garden Festival vraća se devetu godinu zaredom na prekrasnu dalmatinsku obalu, stvarajući još jednom glazbeni raj od 2. do 9. srpnja 2014., a posjetitelji mogu uživati ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom

Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas koji je zadužen za zabave noću i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

Neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Cijeli line-up pogledajte na http://thegardenfestival.eu/artists-and-stages

*Zbog niže cijene ulaznica za EX-YU građane, osobne iskaznice/putovnice će biti provjeravane na festivalskom ulazu. Samo EX-YU građanima s važećim identifikacijskim dokumentom će biti odobren ulazak s kartom snižene cijene, koja uključuje građane: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

*Due to lower ticket prices for EX-YU citizens, ID cards/passports will be checked at the festival entrance. Only EX-YU citizens with valid ID will be granted admission with special tickets, which includes citizens of: Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro and Kosovo.

Podijeli događaj: