The Future Is Remote conference

The Future Is Remote conference

location-iconWespa Business & Lounge, Green Gold, Zagreb

The Future Is Remote conference

O događaju

Prijava odnosno registracija za The Future Is Remote conference, 03.11.2023. u Wespa Business & Lounge, Green Gold, Zagreb

Prijava odnosno registracija za The Future Is Remote konferenciju odvija se 03.studenog 2023., u Wespa Business & Lounge prostorima Green Gold centra u Zagrebu.


Explore, learn, grow: što možete očekivati?

“The Future is Remote” konferencija prilika je da iskoristite ekspertizu iskusnih profesionalaca koji su se istakli u dinamičnom svijetu remote rada i gig ekonomije. Ne propustite priliku otkriti stvarne priče i iskustva koja će vas opremiti znanjem i iskustvima za uspješno napredovanje u dinamičnom i promjenjivom radnom okruženju.


Remote rad u Hrvatskoj - Kako možemo rasti?

Saznajte o trenutnom stanju i potencijalima digitalnog nomadstva u Hrvatskoj Otkrijte kako pojedinci mogu iskoristiti razne mogućnosti i prilike za remote rad u Lijepoj Našoj.


Financijske strategije za freelancere

Financijska pismenost ključna je za svačiju svakodnevicu, posebice onu digitalnih nomada i freelancer-a. Otkrijte ključne financijske savjete i strategije za upravljanje plaćanjima, prihodima i porezima kao digitalni nomad i freelancer.


4-dnevni radni tjedan

Otkrijte kako koncept radnog tjedna od 4 dana transformira tradicionalne oblike rada i osigurava potencijalne prednosti za bolju ravnotežu između posla i života.


Obrazovni pomaci prema slobodnom zanimanju i digitalnom nomadizmu

Saznajte o rastućem trendu napuštanja formalnog obrazovanja kako bi se posvetilo uspješnoj freelance karijeri i životnom stilu digitalnog nomada, koji prilagođavate sebi, a ne poslu.


Iskustva digitalnih nomada i freelancera

Zaronite u priče o uspjesima freelancera i digitalnih nomada koji su izgradili uspješne karijere u gig ekonomiji umjesto u tradicionalnim radnim okruženjima. Iskustva iz prve ruke od uspješnih digitalnih nomada koji iz Hrvatske i svijeta.


Pridružite nam se na ovoj unikatnoj prilici za networking!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.