THE EXPLOITED - LET’S STOP A WAR TOUR 2024

THE EXPLOITED - LET’S STOP A WAR TOUR 2024

location-iconKlub Kotač - DC Karlo Rojc, Pula

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za THE EXPLOITED - LET’S STOP A WAR TOUR 2024, 11.07.2024. - 12.07.2024. u Klub Kotač - DC Karlo Rojc, Pula

OPEN AIR KLUB KOTAČ -  11.07.2024. / 19h - DRUŠTVENI CENTAR ROJC - GAJEVA 3, PULA, CROATIA

“Ako ćeš biti nezaposlen, onda budi nezaposlen! Ako ćeš dobiti batine, onda se bori! Ako imate nešto za reći, onda to vičite! I najvažnije od svega, ako ćeš biti u odvratnom punk rock bendu, onda budi u stvarno odvratnom punk bendu! Punk rock je sve što imate.To je dio vašeg krvotoka, jedina stvar koja ima smisla i jedina stvar kojoj se možete radovati u svijetu bez budućnosti. I jebeno je uzbudljivo! Sljedeći singl, sljedeći koncert, glasnoća koja teče vašim venama da vas podsjeti da ste živi. Dakle, možete se povući i biti panker na pola radnog vremena (pogladiti kosu za školu, posao ili, što je vjerojatnije, u redu za socijalnu pomoć) ili slijediti bilo koji trend za koji vam kažu da je 'in' ovaj tjedan. Druga opcija, jedina druga opcija, je dati punk rocku ono što je on vama dao — SVE!”

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.