Tehnološka večer i dijabetes #DiabTech

Tehnološka večer i dijabetes #DiabTech

location-iconCineStar Zagreb (Branimir centar), Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Tehnološka večer i dijabetes #DiabTech, 15.04.2019. u CineStar Zagreb (Branimir centar), Zagreb

Tehnološki događaj godine koji ne želite propustiti!

Zagrebačko dijabetičko društvo i portal NaInzulinu.com za vas organiziraju tehnološki događaj godine. Pozivamo vas da osigurate svoje mjesto za spektakl „Tehnološka večer i dijabetes“, 15. travnja 2019.kino dvorani  Branimir centra s početkom u 18.30 sati.

Tko i što vas očekuje?

Tehnološka večer održat će se u formi panel diskusije istaknutih stručnjaka, no očekujemo i vaš aktivan angažman. Na koji način pitate? Kako ne bi samo naši panelisti vodili raspravu, imat ćete mogućnost preko platforme slido.com postavljati svoja pitanja našim gostima, te dobiti odgovor na svaku vašu nedoumicu.

Moderator večeri biti će Petar Pereža, dok će panelisti biti, redom, dr. sc. Tadej Battelino, dr. med. Mladen Grgurević, dr. sc. Nevena KrnićIvica Šuran, Davor Skeledžija i Ivona Poljak

TEME TEHNOLOŠKE VEČERI:
 1. MJERENJE GLUKOZE SENZOROM
 • flash Glucose Monitoring System
 • real time Continuous Glucose Monitoring
 1. INZULINSKA PUMPA I UMJETNA GUŠTERAČA
 • 640 G i 670 G
 • Closed loop (Do It Yourself)
 1. KVALITETA ŽIVOTA
 • Kvaliteta života s dijabetičkom tehnologijom
 • Remote monitoring (udaljeno praćenje)
 1. KONVENCIONALNA TERAPIJA I PAMETNE APLIKACIJE
 • MDI (Multiple Daily Injections) + Pametni penovi i aplikacije


Zahvale

Prvenstveno zahvaljujemo našem moderatoru i panelistima koji će po prvi puta u Hrvatskoj i regiji prenijeti svoje znanje i vještine prisutnima.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su omogućili održavanje ovog događaja: Abbott, Roche Diagnostics, Mediligo, Medtronic, Bauerfeind, Stradivari Trade te Bontech.

„Šećer“ na kraju

Kako bismo večer završili sa slatkim okusom na nepcima, po završetku vas očekuju zdravi sladoledi Gelati d'oro sa smanjenim udjelom ugljikohidrata.

ŠTO TE JOŠ OČEKUJE PROČITAJ A OVOME LINKU.

Rezime

Ponedjeljak, 15. travnja 2019., u 18.30 sati, kino dvorana Branimir centra, Tehnološka večer i dijabetes – ovdje kupi kartu i budi tamo!

Podijeli događaj: