TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

location-iconKoncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW., 15.05.2017. u Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Cijene ulaznica za TEDxZagreb

EARLY BIRD (do 01.05.) pretprodaja
Regular  400 HRK
Special   250 HRK*
Student  150 HRK*

LAST MINUTE (od 02.05.)
Regular  500 HRK
Inspired   350 HRK*
Student  200 HRK*

* za ovu cijenu ulaznica potrebno je prijaviti se anketom preko web stranice www.tedxzagreb.com te po evaluaciji prijave kao inspirativne na tvoj mail stiže promotivni kod za kupovinu ulaznice, sukladno tvojoj kategoriji. Studenti će morati dodatno poslati svoju X-icu ili index. Broj ulaznica za svaku od ovih kategorija je ograničen.
Ovaj TEDxZagreb događaj posvećen je budućnosti naše zajednice. Želimo da prošlost bude prošlost i zato te pitamo: Di si bio 15. svibnja 2051. ?
Jer, znamo gdje ćeš biti 15. svibnja 2017. :)

TED je globalna platforma posvećena dijeljenju ideja vrijednih širenja osnovana 1984. godine u SAD-u. Danas je to multimedijalna kompleksna svjetska zajednica entuzijasta koja se jednom godišnje okuplja na petodnevnoj konferenciji u Vancouveru, a djeluje i na drugim raznovrsnim online sučeljima.
TEDx je globalni program TED zajednice kojim lokalni entuzijasti okupljaju svoje zajednice na jednodnevnim licenciranim događajima prema pravilima TED organizacije. Djeluj lokalno, misli globalno.

TEDx događaji se u Hrvatskoj održavaju od 2010. godine, a danas je aktivno desetak timova u više gradova.
Današnji TEDxZagreb tim do kraja 2015. godine djelovao je pod imenom TEDxMaksimir, a do danas su sveukupno organizirali 17 TEDx događaja na desetak lokacija.
TEDxZagreb u Lisinskom njihov je najveći događaj, ali ispalo je da je ovo također najveći TEDx događaj u regiji.

Podijeli događaj: